Quru yeməklər

A (10)   B (26)   C (4)   D (9)   F (2)   G (4)   H (5)   K (21)   L (4)   M (7)   N (8)   P (40)   Q (28)   R (1)   S (66)   T (40)   V (1)   X (3)   Y (5)   Z (5)   Ç (3)   Ö (1)   İ (4)   Ş (6)   Ə (8)  

Kirəmit qabda souslu kotlet

image Ərzaqlar: 500 q çəkilmiş qoyun əti 2 ədəd baş soğan 6-7 ədəd kartof 6-7 ədəd pomidor 6 diş sarımsaq 1 ədəd yumurta 100 q kaşar ya da holland pendiri Qızartmaq üçün duru yağ Duz İstiot Hazırlanması: Çəkilmiş ətin üstünə 3 diş sarımsaq

Kartof əzməsi

image Ərzaqlar: 6-7 ədəd orta ölçülü kartof 2 ədəd baş soğan 1 x.q əridilmiş kərəyağı Balaca dəstə şüyüd Duz Istiot Hazırlanması: Kartofun qabığını soyub yuduqdan sonra iki bölürük. Qazana yığıb üstünə su əlavə edirik.Qoyuruq ocağa tam bişiririk.

Kələm qovurması

image Ərzaqlar: 1 ədəd orta boy kələm 3 ədəd baş soğan 3 ədəd yumurta 3 x.q əridilmiş kərə yağı Duz Istiot Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra doğrayırıq. Soğanın üstünə yağ duz əlavə edib qızılı rəngdə olanadək qovururuq. K

Kartof çığırtması

image Ərzaqlar: 500-600 q kartof 3 ədəd baş soğan 3 ədəd yumurta 1 x.q pomidor məti (tomat) ya da 3 ədəd təzə pamidor 2-3 x.q əridilmiş kərə yağı Duz Istiot Balaca dəstə keşniş şüyüd Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuduq

Kartoflu kotlet

image Ərzaqlar: 500-600 q qoyun ya da mal əti 2 ədəd baş soğan 1 ədəd kartof 1 ədəd yumurta Duz Istiot Qızartmağa duru yağ (Zövqə görə istəsəniz içinə sarıkök, kəklik otu ya da cəfəri və ya keşniş tökə bilərsiniz) Hazırlanması:

Kələfir-2

image Ərzaqlar: 2 kq böyük tikələrə bölünmüş ət 4 ədəd pomidor 2 ədəd şirin bibər 4-5 ədəd orta ölçülü baş soğan Duz Istiot Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra halqa doğrayırıq. Pomidoru yuyub halqa doğrayırıq

Kükü plov

image Ərzaqlar: 4 st uzun düyü 4-5 x.q əridilmiş kərə yağı 8 ədəd yumurta 4-5 dəstə göyərtilər (ispanaq, turşəng, nanə, şüyüd, keşniş, kəvər və s. istədiyiniz göyərtidən istifadə edə bilərsiniz) Sarıkök ya da zəfəran Duz Istiot Qazmaq

Kartof kotleti

image Ərzaqlar: 12-13 ədəd orta ölçülü kartof 2 ədəd yumurta 3 x.q un Duz Istiot Üstü üçün: Əlavə un Qızartmaq üçün: Duru yağ Hazırlanması: Kartofun qabığını soyub yuduqdan sonra üstünə su töküb bişməyə qoyuruq. Az duz sə

Kartof dolması

image Ərzaqlar: 300 q hazır bişmiş qiymə(Soğan, duz və istiot vurulmuş) 14-15 ədəd kartof 2 x. qəridilmiş kərə yağı 1/2 ç.q sarıkök 1 balaca dəstə şüyüd. Duz Istiot Hazırlanması: Kartofun üstünü yuyub duzlu suda bişiririk.

Kartoflu xingal

image Ərzaqlar: 500 q ət 3-4 ədəd baş soğan 3-4 ədəd kartof 3 x.q əridilmiş kərə yağı 3-4 diş sarımsaq 250 q qatıq Xəmir üçün: 4 st un 1 ədəd yumurta 1/2 ç.q duz 1 st ilıq su Yuxaları yaymaq üçün: Un Hazırlanması:



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.