Quru yeməklər

A (10)   B (26)   C (4)   D (9)   F (2)   G (4)   H (5)   K (21)   L (4)   M (7)   N (8)   P (40)   Q (28)   R (1)   S (67)   T (41)   V (1)   X (3)   Y (5)   Z (5)   Ç (3)   Ö (1)   İ (4)   Ş (6)   Ə (8)  

Hinduşka ətindən şabalıdlı parça bozbaş

image Ərzaqlar: 1 kq hinduşka əti 150 q təmizlənmiş şabalıd 100 q noxud (bişirilib təmizlənmiş) 2-3 x.q əridilmiş kərə yağı 2-3 ədəd kartof 2 ədəd baş soğan 1 ədəd heyva 15 ədəd alça turşusu (balaca) Zəfəran Duz Istiot Nan

Heyvalı ət qovurması

image Ərzaqlar: 500 q qoyun ya da mal əti 1 baş soğan 3 x.q əridilmiş kərə yağı 1 ədəd heyva (150 q) Duz Istiot Hazırlanması: Yuyulmuş əti yağda qovururuq. Üstünə su töküb 1 saat bişməyə qoyuruq. Soğanın qabığını soyu

Hinduşqa çığırtması

image Ərzaqlar: 1 kq hinduşqa əti 4 ədəd soğan 5-6 ədəd alça turşusu 3 x.q əridilmiş kərə yağı 1/3 ç.q sarıkök Duz Istiot 3 ədəd yumurta Hazırlanması: Hinduşkanın 30-40 qramlıq tikələrə bölünür. Yuduqdan sonra qazana ədəd baş

Heyva dolması

image Ərzaqlar: 250-300 q bişmiş qoyun ətinin qiyməsi 150-200 q təmizlənmiş şabalıd 2 x.q əridilmiş kərə yağı 5 ədəd heyva Çay qaşığının ucunda darçın Duz İstiot 1/2 st su Hazırlanması: Qiyməni hazırlamaq üçün soğan ilə çəkilm

Həsən Paşa köftəsi (türk mətbəxi)

image Ərzaqlar: 1 kq çəkilmiş qoyun əti 1 baş böyük soğan 2 ədəd yumurta 2 dilim çörək Duz İstiot İç üçün: 7 ədəd kartof 1 ədəd yumurta 1/2  st süd 50 q kərə yağı Duz İstiot Şirəsi üçün: 3 x. q ketçap 1/3 st b



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.