Quru yeməklər

A (10)   B (26)   C (4)   D (9)   F (2)   G (4)   H (5)   K (21)   L (4)   M (7)   N (8)   P (40)   Q (29)   R (1)   S (67)   T (41)   V (1)   X (3)   Y (5)   Z (5)   Ç (3)   Ö (1)   İ (4)   Ş (6)   Ə (8)  

Gilənarlı plov

image (Zəngilan mətbəxi) Ərzaqlar: 4 st düyü 1 kq toyuq əti 350 q gilənar 2 ədəd baş soğan 4-5 x.q əridilmiş kərə yağı Hazırlanması: Düyünü yuyub ilıq duzlu suda qoyuruq.Gilənarı tumundan təmizləyirik. Toyuğu təmizləyib yuyub, duzlayırı

Gül kələmi kotleti

image Ərzaqlar: 1 ədəd orta boy gül kələmi 2 ədəd yumurta 2 x.q un Duz Istiot Qızartmaq üçün yağ Hazırlanması: Gül kələmini xırdalayıb yuyuruq. Sonra duzlu suda tam bişənədək qaynadırıq. Sonra sudan çıxarıb əzib pure şəklinə salırıq. Qoyur

Gəncə çığırtması(qovurması)

image Ərzaqlar: 500 q xırda doğranmış sümüksüz qoyun əti 4 ədəd baş soğan 5-6 ədəd yumurta 1/2 limon suyu 1/3 ç.q sarıkök 2-3 x.q əridilmiş kərə yağı 2 ədəd pomidor Balaca dəstə keşniş üyüd Duz İstiot Hazırlanması: Xırda

Gürzə

image (3-4 nəfərlik) Ərzaqlar: Xəmir üçün: 2 st un 1 ədəd yumurta 1/2 ç.q duz 1/4 st ilıq su(təxminən) Yuxaları yaymaq üçün əlavə un İçlik üçün: 300-400 q hazır bişmiş qoyun ətinin qiyməsi. (Ya da soğanla çəkilmiş bişməmiş q



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.