Quru yeməklər

A (10)   B (26)   C (4)   D (9)   F (2)   G (4)   H (5)   K (22)   L (4)   M (7)   N (8)   P (40)   Q (29)   R (1)   S (67)   T (42)   V (1)   X (3)   Y (6)   Z (5)   Ç (3)   Ö (1)   İ (4)   Ş (6)   Ə (8)  

Döşəmə plov

image (Qubadlı mətbəxi) Ərzaqlar: 4 st uzun düyü 1 ədəd toyuq 200 q zoğal və ya zoğal axtası 4-5 x.q əridilmiş kərə yağı 2-3 ədəd baş soğan Zəfəran Duz Hazırlanması: Düyünü yuyub ilıq suda islağa qoyuruq. Suyuna duz tökürük. Soğanın qabığın

Düyü ilə doldurulmuş hinduşqa qızartması

image Ərzaqlar: 1 ədəd hinduşqa (3-3.5 kq) 2 ədəd baş soğan 7-8 ədəd alça turşusu Duz İçlik üçün: 1 st düyü Hinduşqanın çiyəri, böyrəyi və ürəyi 2 ədəd baş soğan 50-100 q kərə yağı 50 q kişmiş 1-2 x.q zirinc Duz İstiot

Döşəməli aş - 3

image Döşəməli aş Azərbaycanın milli plov növlərindən biridir. Ərzaqlar: 4 st uzun düyü 1 ədəd toyuq 500 q təmizlənmiş şabalıd 1 ədəd baş soğan 1 st kişmiş 9-10 ədəd albuxara 9-10 ədəd qaysı 1/2 ç.q sarıkök ya da zəfəran 4 x.q

Döşəməli aş - 2

image Ərzaqlar: 500 q mal ya da qoyun əti 500 q təmizlənmiş şabalıd 4 st düyü 4 x.q əridilmiş kərə yağı 1 st kişmiş 6-7 ədəd albuxara 6-7 ədəd qaysı 3 x.q alça turşusu 3-4 ədəd baş soğan 1 ç.q sarıkök ya da zəfəran Duz Is

Döyülmüş toyuğun döş ətindən soğançalı qızartma

image Ərzaqlar: (4-6 nəfərlik) 4 ədəd toyuğun döş əti 3 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı 2 x.q mayonez 1 x.q tomat Duz Istiot Əlavə olaraq toyuğun döş ətini qızartmq üçün bitki yağı Zövqə görə göyərti (keşniş,şüyüd, nanə

Döşəməli aş

image Döşəməli aş Azərbaycanın milli plov növlərindən biridir. Ərzaqlar: 5 st uzun düyü 1 ədəd doğranmış toyuq 500 q təmizlənmiş şabalıd 3 ədəd soğan 4 x.q əridilmiş kərə yağı 3 x.q. alça turşusu (palçıq turşu) 1 st kişmiş 10 ədəd



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.