Quru yeməklər

A (10)   B (26)   C (4)   D (9)   F (2)   G (4)   H (5)   K (21)   L (4)   M (7)   N (8)   P (40)   Q (28)   R (1)   S (67)   T (41)   V (1)   X (3)   Y (5)   Z (5)   Ç (3)   Ö (1)   İ (4)   Ş (6)   Ə (8)  

Cücə plov

image Azərbaycanın milli plov (aş) növlərindən biridir. Ərzaqlar: 4 st düyü 500 q toyuq əti 300 q təmizlənmiş şabalıd 7-8 alça turşusu 2/3 st kişmiş 1/3 st albalı turşusu 4 x.q əridilmiş kərə yağı Zəfəran ya da sarıkök Duz Is

Ciyər qovurması

image Ərzaqlar: 500 q ciyər 200 q piy 2 ədəd baş soğan 2 ədəd kök 4-5 ədəd kartof 1 x.q əridilmiş kərə yağı Duz Istiot Hazırlanması: Soğanı təmizləyib yuyub xırda doğrayırıq. Kartof ilə kökü təmizləyib yuyub doğrayırıq.

Cəfərili xingal

image Azərbaycanın milli xörəklərindən biridir. Ərzaqlar: (4 nəfərlik) Xəmir üçün: 2 st un 1/2 ç.q duz 2/3 st ilıq su İçlik: 1 ədəd böyük dəstə cəfəri Suyuna tökmək üçün: 2 x.q bitki yağı 2 ç.q duz Üstü üçün: Ərinmiş k

Ciyər qovurması

image Ərzaqlar: 500 q ciyər 3 ədəd baş soğan 3 x.q əridilmiş kərə yağı Duz Hazırlanması: Soğanı doğrayırıq. Soğana yağ və duz töküb qovururuq. Qovrulmuş soğanın üstünə doğranmış ciyəri əlavə edirik. Ciyər hazır olana



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.