Quru yeməklər

A (10)   B (26)   C (4)   D (9)   F (2)   G (4)   H (5)   K (21)   L (4)   M (7)   N (8)   P (40)   Q (28)   R (1)   S (67)   T (41)   V (1)   X (3)   Y (5)   Z (5)   Ç (3)   Ö (1)   İ (4)   Ş (6)   Ə (8)  

Ətli nar qovurma

image Ərzaqlar: 1 kq xırda doğranmış qoyun ya da mal əti 3 ədəd baş soğan 3-4 x.q əridilmiş kərə yağı 500 q təmizlənmiş şabalıd 2 ədəd nar dənəsi Duz Istiot Zəfəran Hazırlanması: Zəfarıanın üstünə qaynar su töküb dəm almağa q

Ətli bulğur plov

image Ərzaqlar: 500 q sümüksüz qoyun ya da mal əti 2 st bulğur 3 ədəd baş soğan 1 x.q pomidor məti 3 x.q əridilmiş kərə yağı Zövqə görə duz 4 st su(1 st ət suyu + 3 st su) Hazırlanması: Əti yuyub təmizləyib duzlu suda bişiririk.

Əriştə plov

image Ərzaqlar: 500 q toyuq əti (ya da mal və ya qoyun əti) 2 st düyü 3 baş soğan 4 x.q əridilmiş kərə yağı Duz Istiot Əriştə üçün: 1 st un 1/4 ç.q duz 1/4 st ilıq su 1/2 ədəd və ya 1 ədəd balaca yumurta Hazırlanması:

Əzmə

image Ərzaqlar: 500 q qara ciyər (mal ya da qoyun) 100-150 q quyruq piyi Duz Istiot Hazırlanması: Qara ciyəri və piyi yuduqdan sonra qara ciyərin üz pərdəsini bıcaqla kəsib götürürük. Hər ikisini doğrayırıq. Üstünə su töküb yar

Ətli tərəvəzli kotletlər

image Ərzaqlar: 1 kq çəkilmiş qoyun əti 5-6 ədəd badımcan 3-4 ədəd pomidor 3 ədəd soğan 2 ədəd şirin bibər 100-150q kaşar pendir Duz istiot Bitki yağı Kotletlərin üzərinə çəkmək üçün: 2-3 x.q  mayonez ya da xama Hazı

Əcəbsəndəl

image Ərzaqlar: 500 q qoyun əti 200-300 q qoyun piyi 4-5 ədəd badımcan 3 ədəd pomidor 2 ədəd şirin bibər 3-4 ədəd kartof 2-3 diş sarımsaq 3 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 dəstə keşniş və şüyüd Duz Istiot H

Ətli səbzi qovurma ilə qat-qat plov

image Azərbaycanın milli plov (aş) növlərindən biridir. Ərzaqlar: 3 st uzun düyü 100 q pendir 2-3 x.q əridilmiş kərə yağı Duz İçlik: 500 qr suda bişmiş xırda doğranmış qoyun əti (mal əti də olar) 3 ədəd baş soğan 4-5 dəstə göyə

Ətli səbzi qovurma

image Ərzaqlar: 500 q suda bişmiş xırda doğranmış qoyun əti (ya da mal əti) 3 ədəd baş soğan 4-5 dəstə göyərti (kəvər, keşniş, şüyüd, cəfəri, nanə, ispanaq) 4-5 ədəd alça turşusu 2 x.əridilmiş kərə yağı Duz İstiot Hazırlanması: S



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.