Sulu Yeməklər

A (4)   B (6)   C (1)   D (4)   G (1)   K (6)   L (1)   M (3)   N (1)   O (1)   P (4)   Q (7)   S (6)   T (6)   X (3)   Y (3)   İ (1)   Ş (1)   Ə (5)  

Sadə əriştə şorbası

image Ərzaqlar: 2 ədəd yuxanın kəsilmiş əriştəsi 2 x.q əridilmiş kərə yağı 4-5 ədəd sarı alça qurusu Ç.q ucunda sarıkök Duz İstiot 6 st ət ya da toyuq suyu Hazırlanması: Əriştəni hazırlamaq üçün baxın:Eriştə xəmiri Qazana ət suyunu tökürük.

Soğan bozbaşı

image Ərzaqlar: 4 st su ya da ət suyu 2 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 x.q un 1 ədəd yumurta Duz Istiot Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq. Soğanın üstünə yağ və duz töküb qızılı rəngdə olanadək

Soyuq qarğıdalı şorbası

image Ərzaqlar: 4 st qatıq 1 st su 1/3 st bulğur 1 balaca banka konserv olunmuş qarğıdalı 2 ədəd böyük xiyar 2 x.q zeytun yağı 1 balaca dəstə təzə nanə 1 balaca dəstə şüyüd Duz Hazırlanması: Bulğuru yuyub üstünə 1/2 st su a

Südlü əriştə

image Ərzaqlar: 5 st su 5 st süd 1/2 ç.q duz(zövqə görə) 50 q kərə yağı 1/2 ç.q darçın Xəmir üçün: 2 st un 1 ədəd yumurta 1/2 ç.q duz 1/2 st ilıq su Yuxanı yaymaq üçün 5-6 x.q un Hazırlanması: Əvvəlcə xəmiri hazırlaya

Sarımsaqlı mərci şorbası

image Ərzaqlar: 1 st mərcimək 4-5 x.q zeytun yağı 2-3 diş sarımsaq 1 x. q un 1 ç.q nanə qurusu Duz Istiot 4 st ət suyun + 2 st su Hazırlanması: Mərciməyi yuyub üstünə suyu və ət suyunu töküb bişməyə qoyuruq. Bişdikdə setka qa

Sulu xingal

image Azərbaycanın milli xörəklərindən biridir. Ərzaqlar: Xəmir üçün: 2 st un 1/2 ç.q duz 1/2 st ilıq su 1 ədəd yumurta Yuxaları yaymaq üçün əlavə un Üstü üçün: 500 q qoyun əti 2 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.