Sulu Yeməklər

A (4)   B (6)   C (1)   D (3)   G (2)   K (5)   L (1)   M (3)   N (1)   O (1)   P (4)   Q (5)   S (5)   T (6)   X (3)   Y (3)   İ (1)   Ş (1)   Ə (5)  

Pomidor şorbası

image Ərzaqlar: 6 ədəd pomidor 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 x.q dolu un 5 st su ( ət ya da toyuq suyu) Duz Istiot Kaşar pendir(zövqə görə) Hazırlanması: Pomidoru yuyub qabığını soyub xırda doğrayırıq. Yağı istidib unu töküb rəngi dəyişənədək qo

Pomidorlu düşbərə

image Azərbaycanın milli xörəklərindən biridir. Ərzaqlar: 250 q soğanla çəkilib duz və isitiot vurulmuş ət 2 ədəd baş soğan 3 x.q əridilmiş kərə yağı 1 ç.q pomidor məti və ya 2-3 ədəd pomidor Duz Istiot Xəmir üçün: 2 st un 1/2 s

Pomidor şorbası

image Ərzaqlar: 6 ədəd pomidor 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 x.q dolu un 4 st su 1 st süd Duz Istiot Üstünə səpmək üçün pendir Hazırlanması: Pomidorları yuyub qabığını soyub blenderdən keçiririk. Yağı qazana töküb əridiri

Paxla şorbası

image Azərbaycanın milli xörəklərindən biridir. Ərzaqlar: 1 st quru paxla 3 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı 5-6 ədəd alça turşusu 1 x.q un 1 ədəd yumurta Keşniş Duz Istiot Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yu



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.