Sulu Yeməklər

A (4)   B (6)   C (1)   D (4)   G (1)   K (5)   L (1)   M (3)   N (1)   O (1)   P (4)   Q (5)   S (6)   T (6)   X (3)   Y (3)   İ (1)   Ş (1)   Ə (5)  

Darı şorbası

image Ərzaqlar: 1/2 st darı 2 ədəd baş soğan 1 x.q pomidor məti(tomat) 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 ç.q nanə qurusu Duz İstiot 5 st ət ya da toyuq suyu(bulyonu) ya da adi su Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuyub xırda doğrayırıq. Soğanı

Dovğa 2

image Ərzaqlar: 3 l camış qatığı 2 ədəd yumurta 2 x.q un 1/2 st yumru düyü 2 dəstə ispanaq 2 dəstə keşniş 1 dəstə kəvər 1 dəstə kərəviz 1 dəstə şüyüd 1 dəstə nanə Duz (Bəzə də dağ keşnişi (çol keşnişi tökülür)) Hazır

Dovğa

image Azərbaycanın milli xörəklərindən biridir. Ərzaqlar: 3 lt qatıq 1 ədəd yumurta 2 x.q un (dolu olmasın) 1/2 st yumru düyü 4 dəstə göyərti (1 dəstə ispanaq, 2 dəstə keşniş, 1 dəstədən az şüyüd, 1 dəstədən az nanə,) (əgər nanə olmas

Düşbərə

image Azərbaycanın milli xörəklərindən biridir. Ərzaqlar:  (8 nəfərlik) Xəmir üçün: 3 st un 1 yumurta 1/2 ç.q duz Təxminən 1 st su Yuxaları yaymaq üçün: 2-3 x.q un İçlik üçün: 250-300 q soğanla çəkilmiş qoyun əti (250-300 qr



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.