Sulu Yeməklər

A (4)   B (6)   C (1)   D (4)   G (1)   K (6)   L (1)   M (3)   N (1)   O (1)   P (4)   Q (7)   S (6)   T (6)   X (3)   Y (3)   İ (1)   Ş (1)   Ə (5)  

Əriştəli kartof şorbası

image Ərzaqlar: 1 ədəd yuxanın əriştəsi 3 ədəd kartof 2 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı Ç.q ucunda sarıkök Duz Istiot Su (ət ya da toyuq suyu) Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq.

Ətsiz sulu xingal

image Ərzaqlar: 3 st ət suyu+3 st su 2 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı duz istiot 1 x.q quru nanə Xəmir üçün: 2 st un 1 ədəd yumurta 1/3 ç.q duz 1/2 st ilıq su Yaymaq üçün un Hazırlanması: Un, duz, yumurta

Ətli lobya şorbası

image Ərzaqlar: 1 st lobya 300 q ət 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 x.q pomidor məti 2 baş soğan 1 ədəd kök 2 ədəd pomidor 1 ədəd şirin bibər 1 balaca dəstə keşniş və şüyüd Duz Istiot 4 st bulyon 2 st su Hazırlanması:

Ətli doğramac

image Azərbaycanın milli xörəklərindən biridir. Ərzaqlar: 1 l qatıq 2 st su 3 ədəd xiyar 2 ədəd yumurta 100 q bişmiş mal əti 1 balaca dəstə keşniş 1 balaca dəstə şüyüd 1 balaca dəstə göy soğan Zövqə görə duz Hazırlanması:

Əriştə

image Azərbaycanın milli xörəklərindən biridir. Ərzaqlar: 1 st bişmiş lobya 2 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 ədəd yumurta 1 x.q qurudulmuş nanə Duz Istiot Xəmir üçün: 1 st un 1 yumurta 1/4 ç.q duz Su aparana



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.