Sulu Yeməklər

A (4)   B (6)   C (1)   D (3)   G (2)   K (5)   L (1)   M (3)   N (1)   O (1)   P (4)   Q (5)   S (5)   T (6)   X (3)   Y (3)   İ (1)   Ş (1)   Ə (5)  

Tərəvəzli mərci şorbası

image Ərzaqlar: 1 st mərci 1 ədəd kök 1 ədəd bibər 1 ədəd kartof 2 ədəd baş soğan 1 ç.q pomidor ləti 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 ç.q un Duz İstiot Su Zövqə görə nanə və kəklikotu qurusu Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra

Brokoli şorbası

image Ərzaqlar: 2 balaca baş brokoli 1 ədəd baş soğan 1ədəd kartof 1 ədəd kök 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 ç.q un Duz Istiot 5 st su ya da ət suyu Hazırlanması: Brokolini xırdalayıb yuyuruq. Kökün və kartofun qabığını soyub yuyub doğra

Kartof ilə noxud şorbası

image Ərzaqlar: 1 st bişmiş qabığı soyulmuş noxud 2 ədəd kartof 2 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 x.q pomidor məti(tomat) 1 x.q un 1 ç.q quru nanə Duz İstiot 5 st ət ya da toyuq suyu ya da adi su Hazırlanması: Kartofun qabığını soy

Darı şorbası

image Ərzaqlar: 1/2 st darı 2 ədəd baş soğan 1 x.q pomidor məti(tomat) 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 ç.q nanə qurusu Duz İstiot 5 st ət ya da toyuq suyu(bulyonu) ya da adi su Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuyub xırda doğrayırıq. Soğanı

Kartof ilə noxud şorbası

image Ərzaqlar: 1 st bişmiş qabığı soyulmuş noxud 2 ədəd kartof 2 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 x.q pomidor məti(tomat) 1 x.q un 1 ç.q quru nanə Duz İstiot 5 st ət ya da toyuq suyu ya da adi su Hazırlanması: Kartofun qabığını soy

Pomidor şorbası

image Ərzaqlar: 6 ədəd pomidor 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 x.q dolu un 5 st su ( ət ya da toyuq suyu) Duz Istiot Kaşar pendir(zövqə görə) Hazırlanması: Pomidoru yuyub qabığını soyub xırda doğrayırıq. Yağı istidib unu töküb rəngi dəyişənədək qo

Tərəvəzli tel şəhriyyəli şorba

image Ərzaqlar: 1 st tel şəhriyyə(xırda vermeşel) 2 st ət suyu 2 st su 2 x.q əridilmiş kərə yağı 2 ədəd baş soğan 1 ədəd böyük pomidor 2 ədəd kartof 1 ədəd kök Balaca dəstə keşniş Duz Istiot Hazırlanması: Təmizlənib yuyulmuş soğanı xırda doğ

Şəhriyyəli şorba

image Ərzaqlar: 1 st tel şəhriyyə(xırda vermeşel)1 ədəd baş soğan 2 ədəd pomidor 2 x.q əridilmiş kərə yağı Balaca dəstə şüyüd(ya da nanə) Duz Istiot 4 st su( ya da ət suyu) Hazırlanması: Təmizlənib yuyulmuş soğanı xırda doğrayırıq. Üstünə yağ

Soğan bozbaşı

image Ərzaqlar: 4 st su ya da ət suyu 2 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı 1 x.q un 1 ədəd yumurta Duz Istiot Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq. Soğanın üstünə yağ və duz töküb qızılı rəngdə olanadək

Balba

image (Şuşa mətbəxi) Ərzaqlar: 4 st ət suyu ya da su 1/2 st yumru düyü 2 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı 10-12 ədəd zoğal axtası ya da təzə (təzə alça da götürə bilərsiniz) 1 dəstə dağ keşnişi 1 dəstə şüyüd 1 dəstə kəvər Yarım dəstə cəfə



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.