Qəlyanaltılar

A (2)   B (7)   C (2)   D (1)   F (1)   G (2)   H (4)   K (10)   L (1)   O (1)   P (5)   Q (7)   S (3)   T (2)   Y (6)   Ç (1)   İ (2)   Ə (1)  

Paxla paştet

image Ərzaqlar: 1 st quru paxla 50 q kərə yağı 1/2 st qoz ləpəsi 2 baş soğan Duz Istiot Hazırlanması: Paxlanı bişirməmişdən qabaq 1-2 saat suda saxlayırıq. Sonra suda tam hazır olana qədər bişiririk. Soyuduqdan sonra ət çəkən

Qozlu badımcan ruleti

image Ərzaqlar: 10 ədəd badımcan 1 st qoz ləpəsi 3-4 x.q mayonez Duz 1 diş sarımsaq Qızartmaq üçün: Bitki yağı Hazırlanması: Badımcanın qabığını soyub uzun doğrayırıq. Uzun doğranmış badımcanları duzlayıb 10-15 dəqiqə saxlayırıq

Kəsmikli blinçik

image Ərzaqlar: Blinçik üçün: 2,5 st süd 1 st un 2-3 ədəd yumurta 1/2 x.q şəkər tozu 1/4 x. q duz 1 x.q bitki yağı Qızartmaq üçün: 5-6 x.q b.yağı Pambıq İçlik üçün: 200 q kəsmik 1 yumurta 1 x.q şəkər tozu (

Blinçikin hazırlanması

image Ərzaqlar: 2,5 st süd (ya da su) 1 st un 2-3 ədəd yumurta 1/2 x.q şəkər tozu 1/4 x. q duz 1 x.q bitki yağı Qızartmaq üçün: 5-6 x.q bikti yağı Pambıq Hazırlanması: Əvvəlcə yumurtanı çalırıq. Sonra südü əlavə edib

Ciyərli blinçik

image Ərzaqlar: Blinçik üçün: 2,5 st süd 1 st un 2-3 ədəd yumurta 1/2 x.q şəkər tozu 1/4 x. q duz  1 x.q bitki yağı Qızartmaq üçün 5-6 x.q b.yağı Pambıq İçlik üçün: 500 q qiymə ciyər  3 baş soğan 2 x.q əridilmiş

Hazır yuxadan kəsmikli göyərtili kətə

image Ərzaqlar: 20 ədəd balaca hazır yuxa 400 q pəhriz kəsmiyi 2 dəstə göyərti (göy söğan, keşniş, şüyüd, cəfəri, nanə hərəsindən bir az) 2 ç.q sumax Duz Qızartmağa bitki yağı Hazırlanması: Göyərtini xırda doğrayırıq. Yuxanı

Hazır yuxadan sosiskalı pendirli kətə

image Ərzaqlar: 10 ədəd balaca yuxa 2 ədəd pomidor 4 ədəd sosiska 100 q pendir 1 diş sarımsaq Duz Qızartmağa bitki yağı Hazırlanması: Sosiskanı nazik halqa doğrayırıq. Pendiri sürtgəcdən keçiririk. Sarımsağı xırda d

Hazır yuxadan yumurtalı mayonezli kətə

image Ərzaqlar: 10 ədəd balaca yuxa 4 ədəd yumurta 3 x.q mayonez Duz Qızartmağa bitki yağı Zövqə görə göyərti də əlavə etmək olar. Hazırlanması: Yumurtanı suda bişiririk. Hazır olanda sürtgəcdən keçiririk. Duzlayırıq. Yuxanı



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.