Qəlyanaltılar

A (2)   B (6)   C (2)   D (1)   F (1)   G (2)   H (4)   K (10)   L (1)   O (1)   P (5)   Q (7)   S (3)   T (2)   Y (6)   Ç (1)   İ (1)   Ə (1)  

Pendir içlikli yumurta

image Ərzaqlar: 4 ədəd yumurta 50q pendir 2 x.q mayonez 4-5 ədəd qoz ləpəsi 1 diş sarımsaq Nar dənəsi Cəfəri Hazırlanması Yumurtanı suda bişiririk. Sonra qabığını təmizləyib iki bölürük. Sarısını dərin bir qaba tökürük. Pendiri sürtgəc

Pankek

image Ərzaqlar: 3 st un 2 ədəd yumurta 2,5 st süd 3 x.q duru yağ 3 x.q şəkər tozu 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu 1 çimdik duz Qızartmaq üçün əlavə duru yağ Hazırlanması: Südü, 3 x.q yağı, şəkər tozunu, yumurtanı, qabartma tozunu, duzu və

Pendirli badımcan bükməsi

image Ərzaqlar: 4 ədəd badımcan 100 q sarı bərk pendir 2 x.q mayonez 1 diş sarımsaq 1 balaca dəstə cəfəri Duz Qızartmaq üçün duru yağ Hazırlanması: Badımcanın qabığını aralı soyub nazik dilimləyib duzlayıb 20-25 dəqiqə qoyuruq qa

Pomidor çığırtması

image Ərzaqlar: 1 kq pomidor 4 ədəd baş soğan 6 ədəd yumurta 2 x.q əridilmiş kərə yağı 3-4 x.q zeytun yağı Duz Hazırlanması: Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra xırda doğrayırıq. Tavaya soğanı yağı töküb üstünə az duz səpi

Paxla paştet

image Ərzaqlar: 1 st quru paxla 50 q kərə yağı 1/2 st qoz ləpəsi 2 baş soğan Duz Istiot Hazırlanması: Paxlanı bişirməmişdən qabaq 1-2 saat suda saxlayırıq. Sonra suda tam hazır olana qədər bişiririk. Soyuduqdan sonra ət çəkən



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.