Qəlyanaltılar

A (2)   B (6)   C (2)   D (1)   F (1)   G (2)   H (4)   K (10)   L (1)   O (1)   P (5)   Q (7)   S (3)   T (2)   Y (6)   Ç (1)   İ (1)   Ə (1)  

Qozlu toyuq ruleti

image Ərzaqlar: 350 q toyuğun döş əti 100 q kərə yağı 3 x.q duru yağ 50 q qoz ləpəsi 1 ədəd kök 2 diş sarımsaq 2 baş soğan Duz İstiot Hazırlanması: Toyuğun döş ətini suda bişiririk. Suyuna az duz tökürük. Bişəndə doğrayırıq. Soğan və

Toyuq əti ilə pendirli blinçik.

image (25 ədəd bilinçik üçün) Ərzaqlar: 25 ədəd hazır blinçik 300 q toyuğun döş əti 100 q pendir 1 baş soğan 3 x.q yağ Duz İstiot Hazırlanması: Blinçiki hazırlamaq üçün bax:Blinçik Toyuğun döş ətini suda bişiririk. Suyuna az duz tökürük. Bişdikd

Blinçik 4

image (35 ədəd bilinçik üçün) Ərzaqlar: 3 st süd 3 ədəd yumurta 2 st un 1 x.q şəkər tozu 2 x.q duru yağ 1 ç.q duz Bişirmək üçün əlavə 5-6 x.q duru yağ Hazırlanması: Dərin qab götürüb duz, yağ, şəkər tozu və yumurtanı töküb çalırıq. Bir

Pendir içlikli yumurta

image Ərzaqlar: 4 ədəd yumurta 50q pendir 2 x.q mayonez 4-5 ədəd qoz ləpəsi 1 diş sarımsaq Nar dənəsi Cəfəri Hazırlanması Yumurtanı suda bişiririk. Sonra qabığını təmizləyib iki bölürük. Sarısını dərin bir qaba tökürük. Pendiri sürtgəc

Blinçik 3

image Ərzaqlar: (30 ədəd bilinçik üçün) 2,5 st süd 3 ədəd yumurta 1,5 st un 2 x.q şəkər tozu 2 x.q duru yağ 1 ç.q duz Bişirmək üçün əlavə 5-6 x.q duru yağ Hazırlanması: Dərin qab götürüb duzu, yağı, şəkər tozunu, yumurtanı və yarım stəkan süd

Qozlu pendirli toyuq ruleti

image Ərzaqlar: 300 q toyuğun döş əti 100 q kərə yağı 100 q pendir 3 x.q duru yağ 50 q qoz ləpəsi 1 ədəd kök 2 diş sarımsaq 1 baş soğan Duz İstiot Hazırlanması: Kökü suda bişirib qabığını soyub halqa halqa doğrayırıq. Pendiri sürtgəcdən k

Blinçik-2

image Ərzaqlar: 3 yumurta 2 st un 2 st süd 1 x.q şəkər tozu 1 ç.q duz 3 x.q duru yağ Bişirmək üçün əlavə duru yağ (35 ədəd alınır) Hazırlanması: Yumurta, duz, şəkər tozu və yağı töküb qarışdırırıq. Sonra 1 st südü töküb qarışdırırı

Yulaf sıyığı

image Ərzaqlar: 1 st yulaf 2 st su 3 st süd 5 x.q şəkər tozu 50 q kərə yağı Hazırlanması: Yulafı təmizləyib bir neçə dəfə yuyuruq.Üstünə su töküb ocağa qoyuruq. Arada qarışdırırıq. Suyu çəkildikdə südü əlavə edirik. Qarışdırırıq. Bişməyə a

Pankek

image Ərzaqlar: 3 st un 2 ədəd yumurta 2,5 st süd 3 x.q duru yağ 3 x.q şəkər tozu 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu 1 çimdik duz Qızartmaq üçün əlavə duru yağ Hazırlanması: Südü, 3 x.q yağı, şəkər tozunu, yumurtanı, qabartma tozunu, duzu və

Südlü bulğur sıyığı

image Ərzaqlar: 1 st bulğur 4 st süd 3 st su 5 x.q şəkər tozu Bir çimdik duz 2 x.q kərə yağı Hazırlanması: Bulğuru təmizləyib yuyub, üstünə suyu töküb bişməyə qoyuruq. Bir çimdik duz da əlavə edirik. Normal odda bişiririk. Arada 2-3 dəfə qarışdı



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.