Gədəbəy mətbəxi yeməkləri

Əziz Gədəbəy mətbəxi əhli, bölgənizə məxsus bildiyiniz reseptləri –istər ancaq rayonunuza aid yeməkləri, istər də bilinən yeməklərin bölgənizə xas reseptini bize yollayın hamı ilə paylaşaq. Resept göndər

Şorlu, cincilimli Gədəbəy kətəsi (Aynur Quliyeva)

image Hazırlanması: Xəmir: Un, duz, əl ucu maya, su Una duz və maya qatlaraq nə bərk, nə də çox yumuşaq olmayan bir xəmir yoğurulur. Kündələr tutulur və yayılıb hazır içlik qoyulur və adi qutab kimi bişirilir. İçlik: Cincilim, keşniş, şüyüd, ya
Göndərən: Aynur Quliyeva

Kartoflu xingal

image Ərzaqlar: 500 q ət 3-4 ədəd baş soğan 3-4 ədəd kartof 3 x.q əridilmiş kərə yağı 3-4 diş sarımsaq 250 q qatıq Xəmir üçün: 4 st un 1 ədəd yumurta 1/2 ç.q duz 1 st ilıq su Yuxaları yaymaq üçün: Un Hazırlanması:



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.