Qazax mətbəxi yeməkləri

Əziz Qazax mətbəxi əhli, bölgənizə məxsus bildiyiniz reseptləri –istər ancaq rayonunuza aid yeməkləri, istər də bilinən yeməklərin bölgənizə xas reseptini bize yollayın hamı ilə paylaşaq. Resept göndər

Çəpiş buğlaması (Gunel Dunyamaliyeva)

2 kq sümüklü çəpiş ətini yaxşı yuyub üzərinə çıxacaq qədər suda qaynadırıq. Sonra süzüb iki baş soğan kərə yağında bir az öldürüb ətin üzərinə əlavə edib qovururuq. Bir az qovurduqdan sonra iki pomidoru xırda-xırda doğrayıb üzərinə əlavə edib və süzülmüş suyun
Göndərən: Gunel dunyamaliyeva

Qatlama

image Ərzaqlar: Xəmir üçün: 5 st un 1 ədəd yumurta 1 ç.q quru maya 1 ç.q duz 1+1/3 st (təqribi) ilıq süd ya da su Aralarını yağlamaq üçün: 200 q kərə yağı Qızartmaq üçün: Duru yağ Üstünə səpmək üçün: Şəkər kirşanı ya da şə



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.