Xəbərlər

Sultan kababı

image (Türk mətbəxi) Ərzaqlar: 8-10 ədəd yuxa 500-600 q toyuğun döş əti 2-3 x.q əridilmiş kərə yağı və 5-6 x.q duru yağ 3-4 ədəd badımcan 1 ədəd qırmızı bibər 2 ədəd baş soğan 3 diş sarımsaq 1 x.q pomidor məti(tomatı) Duz İstiot Beşamel sos

Sobada Beşamel Souslu Toyuq

image Ərzaqlar: 500 q toyuq əti 2 ədəd baş soğan 1 ədəd şirin bibər 2 ədəd pomidor 1 x.q pomidor məti (tomat) 3 diş sarımsaq 2 x.q əridilmiş kərə yağı Duz İstiot Beşamel sous üçün: 3 x.qun 2 st süd 1 x.q əridilmiş kərə yağı Duz İstiot Üzü ü

Alma cemli qurabiyə

image Ərzaqlar: 200 q yumşaq kərə yağı 1/2 st duru yağ 1/2 st qatıq 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil 4 st un Yaymaq üçün əlavə un İçlik üçün: Alma cemi Üzünə səpmək üçün: 1 x.q şəkər pudrası Hazırlanması: Ələnmiş 3 st unu dərin bir qaba

Katmer poğaça

image Ərzaqlar: 2 st süd 1 ədəd yumurta ağı 1/2 st duru yağ 1 paket tez maya 1 ç.q duz 2 ç.q şəkər tozu 6 st un Arası üçün: 100 q kərə yağı 100 ağ pendir Üzü üçün: 1 ədəd yumurta sarısı Küncüt, çörəkotu Hazırlanması: Kərə yağını ərid

Sobada pomidor şirəli kotlet

image Ərzaqlar: 500 q çəkilmiş qoyun əti 1 ədəd baş soğan Balaca dəstə cəfəri 1 dilim çörəkiçi 1 ədəd yumurta 1 ədəd şirin bibər 5-6 ədəd pomidor 1x.q pomidor məti (tomat) 5 diş sarımsaq 2 x.q əridilmiş kərə yağı 100 q pendir 1 st qaynar su Du

Albalılı qozlu şirin çörək

image Ərzaqlar: 1 st süd 2 ədəd yumurta(1 ədəd sarısı üzü üçün) 1/2 st duru yağ 1/2 ç.q duz 3 x.q şəkər tozu 1 paket maya 1 paket vanil Un aparanadək İçlik üçün: 300 q albalı 3 x.q şəkər tozu Bir ovuc qovrulmuş qoz ləpəsi Qeyd: İçliyi zövqə

Yağlı xəmir ilə darçınlı qozlu qurabiyə

image Ərzaqlar: Yağlı xəmir qoz ləpəsi şəkər tozu darçın Üz üçün: yumurta Hazırlanması: Xəmiri un səpib oxlovla çox nazik olmayacaq şəkildə yayırıq. Üstünə darçın, şəkər tozu və doğranmış qoz ləpəsi səpirik. İki tərəfdən şəkildəki kimi eyn

Alma cemli boxça qurabiyəsi

image Ərzaqlar: 2 ədəd yumurta 250 q kərə yağı 1 st şəkər pudrası 2 st buğda nişastası 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil Aparanadək un(3,5 st təqribi) 2 x.q kakao İçlik üçün: 6-7 x.q alma çemi Bir ovuc qovrulmuş qoz ləpəsi Hazırlanması:

Yağlı xəmir ilə nutellalı bükmə (kruasan)

image Ərzaqlar: Yağlı xəmir Nutella Üz üçün yumurta Hazırlanması: Xəmiri şəkildəki kimi üçkünc kəsirik. Xəmirin birini götürüb içlik qoyub bükürük. Soba qabına kağız sərib aralı yığırıq. Üzünə yumurta çəkirik. 200-210 dərəcə qızdı



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.