Xəbərlər

Qaymaqlı krem ilə ekler

image Ərzaqlar: 100 q kərə yağı 1 st süd 1 st un Bir çimdik duz 4 ədəd yumurta Krem üçün: 500 q qaymaq (33%-li) 4 x.q şəkər pudrası 1 paket vanil Hazırlanması: Kremi hazırlamaq üçün bax: Qaymaqlı krem Eklerin xəmirini hazırlamaq üçün sü

Kirəmit qabda souslu kotlet

image Ərzaqlar: 500 q çəkilmiş qoyun əti 2 ədəd baş soğan 6-7 ədəd kartof 6-7 ədəd pomidor 6 diş sarımsaq 1 ədəd yumurta 100 q kaşar ya da holland pendiri Qızartmaq üçün duru yağ Duz İstiot Hazırlanması: Çəkilmiş ətin üstünə 3 diş sarımsaq

Xamalı keks

image Ərzaqlar: 4 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 200 qr. xama 200 qr. kərə yağı 2 st. un 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu Hazırlanması: Şəkər tozu, yumşaq kərə yağı və vanili tam qarışanadək mikserlə çalırıq. Yumurtaları əlavə edib çal

Bayrağımız daim yüksəklərdə dalğalansın.

image Azərbaycanın üçrəngli bayrağı dövlət rəmzi olaraq Azərbaycan Xalq Cümhuriyyəti (AXC) Hökumətinin 1918-ci il 9 noyabr tarixli iclasında qəbul olunub. 1920-ci il aprelin 27-də bolşevik işğalından sonra AXC-nin bayrağı Azərbaycan SSR-in qırmızı rəngli ora

Yağlı xəmir ilə nutellalı gül 2

image Ərzaqlar: Yağlı xəmir Nutella Üzü üçün yumurta Hazırlanması: Böyük ölçülü yağlı xəmiri uzununa iki yerə bölürük. Sonra hər birinə nutella çəkirik. Bükürük. Sonra yumrulayıb bığaqla şəkildəki kimi kəsib forma veririk.

Yağlı xəmir ilə qiyməli kökə 2

image Ərzaqlar: 10 ədəd kvadrat yağlı xəmir 250 q hazır bişmiş qiymə 100 q kaşar ya da holland pendiri Üzünə çəkmək üçün 1 ədəd yumurta Üzünə səpmək üçün: Çörəkotu və küncüt Hazırlanması: Yağlı xəmiri buzxanadan çıxardırıq. Buzu açılır so

Sobada pendirli kartof əzməsi

image Ərzaqlar: 6-7 ədəd orta ölçülü kartof 25 q kərə yağı 100 q kaşar ya da holland pendiri 1 st süd Duz İstiot Hazırlanması: Kartofun qabığını soyub yuduqdan sonra qazana qoyub üstünə çıxanadək su töküb ocağın üstünə bişməyə qoyuruq. Tam biş

Kartoflu gül börək 2

image Ərzaqlar: 4 ədəd hazır börək yuxası 4-5 ədəd kartof 2 ədəd baş soğan 1/2 st duru yağ(qarğıdalı ya zeytun) 1 st süd 1 x.q əridilmiş kərə yağı 1 ədəd yumurta Duz İstiot Çörəkotu və küncüt Hazırlanması: Əvvəlçə içliyi hazırlayırıq. Kar

Kəsmə kətə

image Ərzaqlar: Xəmir üçün: 200 q kərə yağı 2 ədəd yumurta (birinin sarısı üzü üçün) 1 st əkər tozu 1 st qatıq 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil Aparanadək un İçlik üçün: 500 q qoz ləpəsi 500 q şəkər tozu 1 paket vanil Üzünə çəkmək üçün: 1

Yağlı xəmir ilə nutellalı gül pirojnası

image Ərzaqlar: Yağlı xəmir Nutella Üzü üçün yumurta Hazırlanması: Böyük ölçülü yağlı xəmiri uzununa iki yerə bölürük. Sonra hər birinə nutella çəkirik. Bükürük. Sonra yumrulayıb bıçaqla şəkildəki kimi kəsib forma veririk.



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.