Duzlu xəmir işləri

A (3)   B (4)   G (4)   H (2)   K (8)   M (1)   P (12)   Q (7)   R (1)   S (6)   T (1)   Y (13)   Ç (2)   İ (1)   Ş (2)   Ə (2)  

Kolbasalı pizza

image Ərzaqlar: Xəmir üçün: 3,5 st un 200 q xama 50 qr kərə yağı 2 ədəd yumurta 1 x.q şəkər tozu 1/2 ç.q duz Üstü üçün: 300 q kolbasa 200-250 q pendir 3 x.q mayonez 3 x.q ketcap 3 ədəd pomidor 3 ədəd şirin bibər

Sosiskalı pizza

image Ərzaqlar: Xəmir üçün: 4 st un 1 ədəd yumurta 2 x.q şəkər tozu 4 x.q bitki yağı 1 ç.q quru maya 1/2 ç.q duz 1 st ilıq su ya da süd Üstü üçün: 9 ədəd sosiska 3 ədəd pomidor 3 ədəd şirin bibər 3 x.q ketcap 3 x

Yağlı xəmirdən qiyməli çörək

image Ərzaqlar: 1 kq yağlı xəmir 500 q qiymə 1 yumurta Çörək otu Hazırlanması: Qiyməni hazırlamaq üçün: Qiymənin hazırlanmasına baxın. Xəmiri soyuducudan çıxardırıq buzu açılır. Xəmirin hər bir kvadratına 1 x.q qiymə qoyub bükürük.

Yağlı xəmirdən ciyərli qat-qat

image Ərzaqlar: 1 kq yağlı xəmir 1 ədəd yumurta İçlik: 500 q çiyər 3 ədəd baş soğan 3 x.q əridilmiş kərə yağı Duz Hazırlanması: Xəmiri soyuducudan çıxarırıq. Xəmirin buzu açılana qədər içlik hazırlayırıq. İçliyi hazırlayırıq.

Şirvan qutabı (çudu)

image Azərbaycanın milli xörəklərindən biridir. Ərzaqlar: Xəmir üçün: 1 kq un, 3 yumurta, 250 q kərə yağı, 1 st süd, 2 x.q xama, 1 ç.q quru maya, 1ç.q dolu duz İçlik üçün: Qiymə Bax: Qiymənin hazırlanması (Kartof püresi ya

Yağlı xəmirdən pizza

image Ərzaqlar: 500 q yağlı xəmir 4 ədəd sosiska 100 q pendir 1 ədəd şirin bibər 3 ədəd pomidor 2 x.q Mayonez 2 x.q ketçap Duz Hazırlanması: Xəmiri sonyuducudan çıxarırıq. Sosiskanı nazik halqa doğrayırıq. Pomidoru doğr

Kolbasa ilə pendirli börək (Türk mətbəxi)

image Ərzaqlar: 4 ədəd hazır yuxa 1 st süd 1/3 st bitki yağı (İstəsəniz əlavə olaraq 1-2 x.q ərinmiş kərə yağı da tökə bilərsiniz.) 2 yumurta (sarısı üzünə) Küncüt İç: Kolbasa Pendir Hazırlanması: Südü, yağı və yumurta ağını

Qiyməli gül börək (Türk mətbəxi)

image Ərzaqlar: 2 ədəd hazır yuxa 1/2 st süd 1/3 st bitki yağı (İstəsəniz əlavə olaraq 1-2 x.q ərinmiş kərə yağı da tökə bilərsiniz.) 1 ədəd yumurta (sarısı üzünə) Çörək otu İç üçün: 500 q qiymə - Bax: Qiymənin hazırlanması Hazırlan

Ağ pendirli gül börək (Türk mətbəxi)

image Ərzaqlar: 2 ədəd hazır yuxa 1/2 st süd 1/4 st bitki yağı (İstəsəniz əlavə olaraq 1-2 x.q ərinmiş kərə yağı da tökə bilərsiniz.) 1 yumurta (sarısı üzünə) Küncüt İç üçün: 300 q ağ pendir Cəfəri Hazırlanması: Əvvəl içliyi h



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.