Keşkül


Türk mətbəxi

Ərzaqlar:



(4 nəfərlik)
5 st süd
1 st şəkər tozu
2 x.q nişasta(qarğıdalı ya da buğda)
1 ədəd yumurta(sarısı ya da bütöv)
3 x.q kakos
qoz ləpəsi
1 paket vanil(zövqə görə)

Hazırlanması:


Ərzaqlar
ın hamısını bir qaba tökürük. Kakos ilə qoz ləpəsindən üzünü bəzəməyə saxlayırıq.(Hərəsindən 1 x.q kimi)Tam qarışanadək çalırıq.
Ocağa qoyub qatılaşana kimi qaynadırıq. Qaynamağa başlayanda 5-10 dəqiqə kimi də bişirib götürürük.

Qablara töküb soyumağa qoyuruq. Soyuduqdan sonra üstünü qoz və kakosla bəzəyib süfrəyə veririk.


Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Kəsmikli piroq 5
Ərzaqlar: Xəmir üçün: 200 q kərə yağı 1/2 st şəkər tozu 3 st un 2 ədəd yumurta 2 x.q kakao 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil İçlik üç
.Hazır paxlavalıq yuxadan şöbiyet
(Türk mətbəxi) Ərzaqlar: 1 paket paxlavalıq yuxa 200 q kərə yağı İçlik üçün: 250 q çəkilmiş fındıq ləpəsi 2 st süd 1/2 st irmik Şərbət üçün:
.Qozlu burma paxlava
(Türk mətbəxi) Ərzaqlar: 18 ədəd hazır paxlavalıq yuxa 250 q çəkilmiş qoz ləpəsi 200 q kərə yağı Şərbət üçün: 2 st şəkər tozu 2 st su Ha
.Zebra keksi 4
Ərzaqlar: 1 st qatıq 1 st şəkər tozu 3 ədəd yumurta 3 x.q kakao 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil 2 st un Hazırlanması: Yumurtanı bir q
.Qurabiyə tortu
Ərzaqlar: ½ banka qatılaşdırılmış süd 50 q qoz ləpəsi 50 q qara kişmiş 50 q tünd şokalad Üstü üçün: 200 q krem qaymaq 190 q tünd şokalad
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
guler (31 yanvar 2016 22:23)
ev duzelisi sikaladli sud

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.