Kələm qovurması



Ərzaqlar:


1 ədəd orta boy kələm
3 ədəd baş soğan
3 ədəd yumurta
3 x.q əridilmiş kərə yağı
Duz
Istiot

Hazırlanması:

Soğanın qabığını soyub yuduqdan sonra doğrayırıq.

Soğanın üstünə yağ duz əlavə edib qızılı rəngdə olanadək qovururuq.

Kələmi yuyub xırda doğrayırıq.

Qovqulmuş soğanın üstünə əlavə edib qarışdırırıq. Üstünə duz səpirik.
Əvvəl suyu çıxacaq sonra bişənə yağın suyu çəkilib yağa düşəcək.

Yağdada 3-5 dəqiqə qovurub yumurtanı sındırıb içinə duz və istiot səpib çalıb tökürük.
Yumurta bişdikdə yeməyimiz hazır olacaq.



Nuş olsun!

OXŞAR YAZILAR
.Tənbəl mantısı
Ərzaqlar: (4 nəfər üçün) Xəmir üçün: 3 st un 1 st su 1 ədəd yumurta 1 ç.q duz Yuxaları yaymaq üçün əlavə un İçlik üçün: 250 q çəkilmiş ət
.Sobada tərəvəzli kotlet
Ərzaqlar: 500 kq çəkilmiş qoyun əti 4 ədəd balaca baş soğan 2 ədəd kök 1 ədəd bibər 4-5 ədəd pomidor 150 q pendir 1 x.q əridilmiş kərə yağı + 2
.Toyuğun döş əti ilə sobada kartoflu yemək
Ərzaqlar: 1 ədəd toyuğun döş əti 2 ədəd kartof 4 x.q duru yağ 2 diş sarımsaq 50 q kaşar ya holland pendiri Duz İstiot Hazırlanması: Karto
.Toyuğun döş əti ilə bibərli yemək
Ərzaqlar: 1 ədəd toyuğun döş əti 2 ədəd bibər (hər birinin yarısı) 4 x.q duru yağ 1 balaca baş soğan 50 q kaşar ya holland pendiri 3 x.q pomidor
.Sobada qiyməli badımcan
Ərzaqlar: 6-7 ədəd badımcan 350 q çəkilmiş ət 2 ədəd baş soğan 2 ədəd pomidor 2 x.q əridilmiş kərə yağı 2 diş sarımsaq Duz İstiot Badımcanlar
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Ilahe (13 may 2015 19:09)
Salam,men kelemi siz deyen kimi biwirirem,sadece yumurta vurmuram,kartof vururam,dunen mama biwirmiwdi,ela dadi olur,gelen defe mamaya deyerem siz hazirlayan kimi hazirlayar.he birde biz ustune sarimsaqli qatiq da vururuq,cox gozel olur,
Tewekkurler..............helelik

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.