Ətli piroq



Ərzaqlar:



Xəmir üçün:

2 ədəd yumurta (1nin sarısını üz üçün istifadə edirik)
1,5 st. Süd
1/2 st duru yağ
1 paket tez maya
2 x.q. şəkər tozu
1 ç.q. duz
Un aparanadək

İçlik üçün:
300 q hazır bişmiş ət qıyməsi
Üzü üçün:
1 ədəd yumurta sarısı
1 x.q. küncüt

Hazırlanması:

Əvvəlcə xəmiri hazırlayırıq.

Dərin bir qaba südü ilıq isidib tökürük. Bura yağı, yumurtanın sarısının birini saxlayıb qalanını, duzu, mayanı, şəkər tozunu əlavə edib qarışdırırıq.



Unu az-az əlavə edib əvvəl qarışdırıb sonra əlimiz ilə yumşaq xəmir düzəldirik.





İsti yerdə qoyuruq 1 saata xəmir gəlsin.



Sonra qozdan bir az böyük kündələr düzəldirik.



Kündənin birini götürüb yayırıq.



İçlikdən qoyub şəkildəki kimi bükürük.



Bu şəkildə hamısını düzəldirik.
Diametri 30-32 sm olan qaba yığırıq.



20 dəqiqə qoyuruq özünə gəlsin. Sonra üstünə yumurta sarısını çəkirik və küncütü səpirik



180 dərəcə qızmış sobada qızaranadək bişiririk.



Kündədən artıq qalsa balaca formada gül düzəldib bişirə bilərsiniz.





Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Kartof ilə pendirli siqara börəyi
Ərzaqlar: 1 paket siqara börəklik yuxa 4 ədəd suda bişirilmiş kartof 3 ədəd balaca baş soğan 100 q pendir Duz İstiot Qızartmaq üçün duru yağ
.Yağlı xəmir ilə kartoflu piroq
Ərzaqlar: Kartof əzməsi, baxın:kartof əzmə 800 q yağlı xəmir. Zövqə görə şüyüd tökməyə də bilərsiniz. Üstü üçün: 1 ədəd yumurta Çörətotu Künc
.Poğaça 5
Ərzaqlar: Xəmir üçün: 100 q kərə yağı ½ st qatıq ½ st duru yağ 2 ədəd yumurta (bir ədəd üzü üçün sarısı saxlanılır) 1 paket qabartma tozu 1 ç
.Yağlı xəmir ilə səbzi qovurmalı qiyməli piroq
Ərzaqlar: 800 q yağlı xəmir 200 q hazır bişmiş qiymə 2 ədəd baş soğan 2 x.q əridilmiş kərə yağı Göyərti (cəfəri, ispanaq, keşniş, şüyüd) hərəsindən b
.Toyuq əti ilə pizza
(2 ədəd pizza üçün) Xəmir üçün Ərzaqlar: 3 x.q duru yağ 1 ç.q dolu duz 1 paket tez maya 1,5 st ilıq su 4 st ələnmiş un Üstü üçün:
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
konul (20 noyabr 2016 23:39)
Salam.sizin tutdugunuz kundeler 30a yaxindir ama piroqa 20ye yaxin. İsletmisiz qalan kundeleri nece deyerlendirirsiniz.?sizin sayti cox beyenirem tanislarada tovsiyye edirem.ugurlar size.
Reseptaz (13 oktyabr 2016 09:09)
30-45 dəqiqə
aydin (12 oktyabr 2016 19:06)
Reseptaz xahiş edirəm mən danişa biraz bilirəm qulaq eşitmirəm.. yemək bişirnəyə bilirəm.. ətli piroqu 180dərəcə sobada qoyub neçə dəqiaə bişirəcək? xahiş edirəm
Reseptaz (12 oktyabr 2016 16:16)
Üzü qızaranadək.
aydin (12 oktyabr 2016 12:54)
Ətli piroq 180dərəcə sobada qoyub neçə dəqiqə bişirir?
gunay (11 oktyabr 2016 12:07)
tesekkur edirem
Reseptaz (10 oktyabr 2016 22:08)
Salam, salat 6-7 nəfərə bəs edər. Düyünü isə tam bişirmirsiniz bir az diri götürürsünüz.
gunay (10 oktyabr 2016 20:37)
plov hazirlayarken duyunu qaynamaqa qoyanda onu yari bismis goturub deme qoyuruq yoxsa tam bismesini gozluyuruk? ilk defe hazirlayacam saytiniz vasitesi ile. mene komey etseniz cox sevinerem
gunay (10 oktyabr 2016 20:34)
salam nar bilerziyi salatinin
Reseptaz (10 oktyabr 2016 10:24)
Salam, hansi salatin?
gunay (09 oktyabr 2016 11:01)
birde bilmey isteyiremki o salatin reseptinde goturulen erzaqlar nece neferlik nezerde tutulub? ennen o qeder gotursen nece nefere bes eder?
gunay (09 oktyabr 2016 10:57)
tesekkur edirem
Reseptaz (08 oktyabr 2016 21:11)
http://resept.az/Nar-bilerziyi-salati-2493.html
salam, bele hazirlayin su salmamalidir.
gunay (08 oktyabr 2016 20:30)
xahis edirem bilen varsa yazsin. Nar bilerziyi salatini hazirlayan varsa evvelle su salir onceden bilmey isteyirem
gunay (08 oktyabr 2016 20:28)
salam oncelikle ugurlar. Men nar bilerziyi salati reseptinizi cox beyendim hazirlayacam bilmey isteyirem nece edimki salat sua salmasin? 2,3 saat onceden hazirlasam bu salati su salar? soyuducuda saxlasam dadi deyismezki?
mina (07 oktyabr 2016 11:29)
ela çox gözəl

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.