Cemli piroq



Ərzaqlar:



200 q kərə yağı
1 st şəkər tozu
2 ədəd yumurta
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
3 st un
İçlik üçün:
200 q cem

Hazırlanması:

Yağı əridib soyuduruq.



Üstünə yumurtanı əlavə edib qarışdırırıq.



Şəkər tozunu da əlavə edib qarışdırdıqdan sonra qabartma tozunu, vanili və unu əlavə edib qarışdırırıq.



Yumşaq xəmir alınanadək unu əlavə edib əlimiz ilə yoğururuq.



Xəmirin 1/3 –ni soyuducuya qoyuruq donur.
2/3-ni isə qaba kağız sərib yayırıq.(qabın ölçüsü 35*26 sm)





Cemi xəmirin üstünə yayırıq.



Soyuducudan xəmiri çıxarıb sürtgəcdən keçirib üstünə səpirik.



180-200 dərəcədə 20-25 dəqiqəyə bişiririk.



Soyuduqdan sonra kəsib süfrəyə veririk.



Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Moruqlu çizkek
Ərzaqlar: 1 paket qurabiyə 100 q kərə yağı İçliyi üçün: 200 q krem qaymaq 200 q labnə pendir 1/2 st şəkər tozu 3 ədəd yumurta 2 x.q buğda nişa
.Moruqlu keks
Ərzaqlar: 100 q kərə yağı 3 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 1/2 st qatıq 2,5 st un 1 st moruq 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil Hazırlanması
.Bananlı qurabiyəli toplar
Ərzaqlar: (10 qram olmaqla 40 ədəd top alınır) 2 banan 30 q qovrulmuş fındıq ləpəsi 30 q qovrulmuş qoz ləpəsi 1 paket qurabiyə Müxtəlif bəzəklər
.Xurma və ləpələrdən şokaladlı toplar
Ərzaqlar: Üstü üçün: 1 paket tünd şokalad İçi üçün: 200 q xurma 50 q fındıq 50 q qoz 50 q yer fındığı 50 q kajo 50 q qara kişmiş 100 q kərə y
.Çiçək qurabiyə
Ərzaqlar: 150 q kərə yağı 1 st şəkər pudrası 1 ədəd yumurta 1/2 st duru yağ (qarğıdalı yağı) 1 paket vanil 3 st un 2 x.q kakao Üzünə fındıq lə
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz


Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.