Alma cemli boxça qurabiyəsi



Ərzaqlar:



2 ədəd yumurta
250 q kərə yağı
1 st şəkər pudrası
2 st buğda nişastası
1 paket qabartma tozu
1 paket vanil
Aparanadək un(3,5 st təqribi)
2 x.q kakao
İçlik üçün:
6-7 x.q alma çemi
Bir ovuc qovrulmuş qoz ləpəsi

Hazırlanması:

İçlik üçün qozu bıçaqla doğrayıb cemin üstünə töküb qarışdırırıq. İçlik hazırdı.



Şəkər pudrasını, nişastanı, qabartma tozunu, vanili bir dərin qaba töküb qarışdırırıq.



Yumşaq yağı əlavə edib əlimiz ilə ovuruq.



Sonra yumurtanı əlavə edib qarışdırırıq.



Unu az-az əlavə edib yumşaq xəmir düzəldirik.



Xəmirdən az götürüb üstünə kakaonu əlavə edib xəmiri yoğururuq.





Kakaosuz xəmirdən balaca kündələr qoz boyda hazırlayırıq.




Kakaolu xəmirdən isə lent üçün uzun xəmir düzəldirik.




Kündələrdən birini götürüb içini açırıq.




Sonra içlikdən 1/2 ç.q qoyub şəkildəki kimi bükürük.




Hazır olduqda kakaolu xəmiri az yayıb lent şəklinə salıb boğaz hissəsinə yapışdırırıq.




Bu şəkildə hamısını hazırlayırıq.Soba qabına kağız qoyub yığırıq.



180 dərəcə qızdırılmış sobada 20-25 dəqiqəyə bişiririk.





Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Moruqlu çizkek
Ərzaqlar: 1 paket qurabiyə 100 q kərə yağı İçliyi üçün: 200 q krem qaymaq 200 q labnə pendir 1/2 st şəkər tozu 3 ədəd yumurta 2 x.q buğda nişa
.Moruqlu keks
Ərzaqlar: 100 q kərə yağı 3 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 1/2 st qatıq 2,5 st un 1 st moruq 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil Hazırlanması
.Bananlı qurabiyəli toplar
Ərzaqlar: (10 qram olmaqla 40 ədəd top alınır) 2 banan 30 q qovrulmuş fındıq ləpəsi 30 q qovrulmuş qoz ləpəsi 1 paket qurabiyə Müxtəlif bəzəklər
.Xurma və ləpələrdən şokaladlı toplar
Ərzaqlar: Üstü üçün: 1 paket tünd şokalad İçi üçün: 200 q xurma 50 q fındıq 50 q qoz 50 q yer fındığı 50 q kajo 50 q qara kişmiş 100 q kərə y
.Çiçək qurabiyə
Ərzaqlar: 150 q kərə yağı 1 st şəkər pudrası 1 ədəd yumurta 1/2 st duru yağ (qarğıdalı yağı) 1 paket vanil 3 st un 2 x.q kakao Üzünə fındıq lə
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
nuray (13 iyul 2016 22:09)
Mən bu çöçəni bişirdim amma çox yayıldı.Bu nə üçündür.Cavab yazın.
Reseptaz (14 mart 2016 22:51)
Salam. Olar. Nuş olsun.
behiwte zehra (09 mart 2016 23:54)
Salam ellernize saqliq,cox gozel di demezdim muhtewemdi,,,sual bu kurabyenin icne cem evezne qozla pesok etmek olar ?
behiwte zehra (09 mart 2016 23:54)
Salam ellernize saqliq,cox gozel di demezdim muhtewemdi,,,sual bu kurabyenin icne cem evezne qozla pesok etmek olar ?
ayydan (06 mart 2016 10:34)
Nəmmmmm
Reseptaz (04 mart 2016 23:02)
salam, şəkər pudrası istifadə edin şəkər tozu onu əvəz etmir. buradakı kimi etsəniz əmin olun yaxşı alınar. tulçinka yağı heç istifadə etməmişəm ona görə heç nə deyə bilmərəm.
Aysel (04 mart 2016 10:45)
Salam xanim cooox gozel wirniyyatdir. Var olasiz ne yaxwi ki varsiz qariwdan gelen bayramlarinizi tebrik edirem.Xanim xaiw edirem suallarima cavab vererdiniz.1ci sualim weker pudrasinin evezine weker tozu tokmek olar?ikinci sualim Xanim eynile burdaki kimi elesem ele butun resseptleri deyirem hemcinin bu ressepti sizdeki kimi alinar???Birde xanim wirniyyatlarda tulcinka yagindan istifade etsem nece olar ne olar sualarimi cavablandirin onceden twk. Sag olun
Reseptaz (27 fevral 2016 13:29)
tesekkur edirem . Arzu xanim ancaq bugda nisastasi istifade edin.
Gulya (27 fevral 2016 00:53)
Superrr
arzu (26 fevral 2016 23:05)
Xahis edirem tez cavablandirasiniz.Cunki hazirlamaq ucun sebrsizlenirem.Reseptleriniz Cox gozeldir ellerinize sagliq
arzu (26 fevral 2016 23:02)
Bugda nisastasi yerine kartof nisastasi olar???
NUR (25 fevral 2016 16:03)
Ay ne gozeldi....

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.