Tez hazırlanan tort



Ərzaqlar:



Barmaq qurabiyə

1 x.q kakao

3-4 x.q doğranmış qoz ləpəsi

Zövqə görə istədiyiniz meyvə və giləmeyvələr.

Krem üçün:


250 q krem pendir

1 paket qaymaq

1/2 paket vanil

5-6 x.q şəkər kirşanı


Hazırlanması:

Kremi hazırlamaq üçün bir qaba krem pendiri, qaymağı, şəkər kirşanını və vanili töküb mikserlə tam qarışanadək çalırıq.



Diametri 26 ya da 28 sm olan qab götürürük. Qaba qurabiyələrin bir tərəfindən az kəsib yan yana yığırıq.



Kəsdiyimiz qurabiyələri qabın aşağısına yerləşdiririk.



Üstünə kremdən tökürük.



Sonra gilası tumundan çıxarıb yığırıq. Yenə krem tökürük.



Üstündən qurabiyələrdən kəsib yığırıq.Yenə kremləyirik.



Şaftalının qabığını təmizləyib balaca doğrayırıq və tökürük.



Zövqə görə istəsəniz banan da doğrayıb tökə bilərsiniz. Üstündən qalan kremin hamısını töküb yayırıq.




Qalan qurabiyəni bir qaba töküb əzib toz halına salırıq.



Əzilmiş tozu tortun üstünə səpirik.



Sonra kakaonu səpib doğranmış qozu tökürük.



Tortumuz hazırdı.Ən azı 2-3 saat soyuducuda saxladıqdan sonra süfrəyə verə bilərsiniz.



Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Şokaladlı çizkek (cheesecake) 2
Ərzaqlar: 400 q labnə pendiri 1 paket krem qaymaq 1 st şəkər tozu 3 x.q nişasta 4 ədəd yumurta 1 paket vanil 185 q qrabiyə 125 q kərə yağı
.Kəsmikli çizkek
Ərzaqlar: 600 qr əla növ pəhriz kəsmiyi 5 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 1 paket 20 faizli qaymaq ( 5 x.q sos üçün) 3 x.q nişasta 1 paket vanil 1
.Sadə keks 2
Ərzaqlar: 3 ədəd yumurta 1 st. şəkər tozu 1 st. süd ½ st. duru yağ 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu 2,5 st. un Hazırlanması: Yumurta ilə
.Şokolad kremli keks
Ərzaqlar: 3 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 1 st süd ½ st duru yağ 3 x.q şokolad kremi (şokolad yağı) 25 q kakao 1paket qabartma tozu 1 paket van
.Kokoslu limonlu keks
Ərzaqlar: 4 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 1/2 st süd 1/2 st duru yağ 1/2 st kokos 1 ədəd limon 1paket qabartma tozu 1 paket vanil 2,5 st un
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Reseptaz (05 yanvar 2016 09:19)
cox sag olun, nus olsun
seva (04 yanvar 2016 17:19)
tesekurrrrrrrrr
seva (04 yanvar 2016 17:18)
superrrrr
Reseptaz (17 avqust 2014 18:40)
Salam. Biskvitin yaxşı çıxaması üçün yumurtanı bərkiyənədək çalmalısınız. Bişdiyi müddətdə ilk 15-20 dəq sobanın ağzını açmayın.Təşəkkürlər.
sevda. (12 avqust 2014 08:15)
salam.men biskiviti biwirende yaxwi olmur nazik cixir nece edim ki yaxwi cixsin?

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.