Tas kabab



Ərzaqlar:



1,5 kq sümüklü qoyun əti

1 kq baş soğan

5 ç.q sumaq

1/3 ç.q sarıkök

500 q təmizlənmiş şabalıd

Duz

Istiot


Hazırlanması:

Soğanın qabığını soyub yuyub iki bölüb nazik doğrayırıq.



Doğranmış əti yuyuruq.Ətin üstünə sumaq, sarıkök, duz,istiot və doğranmış soğanı əlavə edib yaxşı qarışdırırıq.





Qazana 1 st su töküb yeməyi vam odda bişməyə qoyuruq.



Arada yeməyi qarışdırırıq.



2 saat yemək qaynadıqdan sonra təmizlənmiş şabalıdı əlavə edib qarışdırırıq. (Ət tam bişməlidir. Ətin cavan ya yaşlı olmasına görə bişmə müddəti dəyişə bilər)

Şabalıd bişdikdə kababımız hazır olacaq.

Kababı zövqə görə bəzəyib süfrəyə veririk.



Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Yumşaq ət kotleti
Ərzaqlar: 500 q çəkilmiş ət 1 ədəd baş soğan 4 x.q suxarı ½ st su 2 x.q duru yağ 1/3 limon suyu Duz İstiot Ç.q ucunda sarıkök 1 ç.q nan
.Toyuq kotleti
Ərzaqlar: 500 q toyuğun döş əti 100 qr quyruq 1 ədəd baş soğan 3 x.q suxarı 1/3 st su 1 x.q duru yağ Ç.q ucunda sarıkök Duz İstiot Qızartma
.Kiyev kotleti 2
Ərzaqlar: 600 q toyuğun döş əti 100 q kərə yağı Duz İstiot 2 ədəd yumurta 5-6 x.q un 8-9 x.q suxarı Qızartmağa duru yağ Hazırlanması:
.Qovurmalı əriştə plovu
Ərzaqlar: 500 q xırda doğranmış quzu əti 100-150 q quyruq 2 ədəd yuxanın əriştəsi 3 st düyü 4 ədəd baş soğan 4 x.q əridilmiş kərə yağı Duz İst
.Tənbəl mantısı
Ərzaqlar: (4 nəfər üçün) Xəmir üçün: 3 st un 1 st su 1 ədəd yumurta 1 ç.q duz Yuxaları yaymaq üçün əlavə un İçlik üçün: 250 q çəkilmiş ət
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Guler (29 iyun 2015 17:25)
Mence wabalidsiz dadi yaxwi olar.

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.