Şokolad püresi



Ərzaqlar:



50 q kərə yağı

4 x.q kakao

4 x.q şəkər tozu

4 x.q süd


Hazırlanması:

Şəkər tozu, kakaonu əvvəlcə qarışdırırıq. Sonra südü əlavə edirik .

Qazın üstündə üstündə qarışdıra-qarışdıra 3-5 dəqiqə bişiririk və qatılaşan kimi götürürük.



Yağı əlavə edib qarışdırırıq. Yağ tamam əriməlidir.



Püreni adətən düzəldən kimi istifadə etmək lazımdır. Soyuduqda bərk olacaq.

Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Bütöv ərik mürəbbəsi
Ərzaqlar: 2 kq ərik (tumu çıxarılmış) 2 st su 2 kq şəkər tozu Hazırlanması: Əriyi yuyub içindən tumunu çıxardırıq. Mən çəyirdəyini limon götürən
.Ağ gilas mürəbbəsi
Ərzaqlar: 3 kq Ağ gilas 3 kq şəkər tozu 2 st su Hazırlanması: Gilası yuyub tumunu çıxardırıq. Tumunu çıxardıb su dolu bir qazana yığırıq. Q
.Maskarpon pendiri ilə qaymaqlı krem
Ərzaqlar: 500 q qaymaq 33 faizli 250 q maskarpon pendiri 8 x.q şəkər pudrası 1 paket vanil Hazırlanması: Qaymağı bərkiyənədək çalırıq. Üstün
.Qaymaqlı krem 3
Ərzaqlar: 500 q qaymaq 33 faizli 8 x.q şəkər pudrası 1 paket vanil Hazırlanması: Qaymağı bərkiyənədək çalırıq. Üstünə şəkər pudrasını və vani
.Kakaolu krem 2
Ərzaqlar: 3 x.q kakao 200 q kərə yağı 1 qutu qatılaşdırılmış süd 1 paket vanil Hazırlanması: Yağı ağaranadək mikserlə çalırıq. Sonra qatı
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Nermin (16 aprel 2016 12:04)
Salam xanim sokaladli pure tortun usdunde ber olur zehmetl olmasa cab yazin
Reseptaz (19 fevral 2015 22:49)
Olar. Nuş olsun.
dilber (16 fevral 2015 20:06)
Pureni tortlArda istifade etmek olar
dilber (16 fevral 2015 20:06)
Pureni tortlArda istifade etmek olar

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.