Reyhan şərbəti



Ərzaqlar:



6 st su

2 böyük dəstə reyhan

6 x.q şəkər tozu

1/4 ç.q limon duzu


Hazırlanması:

Şəkər tozu ilə suyu qarışdırıq qazın üstündə qaynamağa qoyuruq. Qaynayan kimi götürürük.



Reyhanı təmizləyib yuyuruq. Qaynar suyu götürən kimi reyhanı tokürük. Üstünə limon duzunu da əlavə edib ağzını örtüb dəm almağa qoyuruq.



Tamam soyuyanda tənzifdən süzürük.



Reyhan şərbəti süfrəyə soyuq halda verilir.



Nuş olsun!

OXŞAR YAZILAR
.Şüyüdlü ayran
Ərzaqlar: 2 st qatıq 2 st su Bir balaca dəstə şüyüd Zövqə görə duz Hazırlanması: Şüyüdü təmizləyib yuyub xırda doğrayırıq. Qatığın üstünə ş
.Kəklikotulu ayran
Ərzaqlar: 2 st qatıq 2 st qaynadılıb soyumuş su 1 ç.q kəklikotu Zövqə duz Hazırlanması: Qatıq ilə suyu qatıq tam açılanadək çalırıq. Sonra
.Nanəli ayran
Ərzaqlar: 2 st qatıq 2 st qaynadılıb soyumuş su 1 ç.q quru nanə ya da balaca dəstə təzə nanə Zövqə görə duz Hazırlanması: Qatıq ilə suyu qat
.Qarağat kampotu
Ərzaqlar: Qarağat Şəkər tozu Su Bankaların ağzına bağlamaq üçün yapışdırıcı Hazırlanması: Qarağatı təmizləyib yuyuruq. Bankaya dörd b
.Şokoladlı bananlı kokteyl
Ərzaqlar: 1 ədəd banan 2 st süd 100 q sadə dondurma 50 q şokolad Hazırlanması: Əvvəlcə bananın qabığını soyub blenderdə püre halına
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Aydan (22 sentyabr 2016 19:19)
Çox gözəl bir şeye benzeyi çox sevdim
Reseptaz (28 iyul 2016 16:57)
Nuş olsun
Fatime16 (28 iyul 2016 13:17)
Twkkk Men hazirladim eladi

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.