Qozlu badımcan ruleti



Ərzaqlar:



10 ədəd badımcan

1 st qoz ləpəsi

3-4 x.q mayonez

Duz

1 diş sarımsaq

Qızartmaq üçün:

Bitki yağı


Hazırlanması:

Badımcanın qabığını soyub uzun doğrayırıq.
Uzun doğranmış badımcanları duzlayıb 10-15 dəqiqə saxlayırıq.
Sonra sıxıb acı suyunu çıxarırıq. Soyuq suda yuyuruq.



Sonra az duzlayıb tavada hər iki uzunu qızardırıq.



Qızardanda bir boşqaba salfetka qoyub üstünə yığırıq ki yağı çəkilsin



İçliyi hazırlayaq. Qozu qoz çəkən maşından keçiririk.
Sarımsağı sarımsaq əzandən keçirib mayonez qoz ilə qarışdırırıq.
Zövqə görə duzda əlavə edib yaxşı qarışdırırıq.



Badıbcanın bir dilimini götürüb bir başından iç qoyub rulet kimi bükürük.







Bükülmüş ruletlərin hər tərəfini çəkilmiş qoza batırıb boşqaba düzürük.



Nuş olsun!

OXŞAR YAZILAR
.Qozlu toyuq ruleti
Ərzaqlar: 350 q toyuğun döş əti 100 q kərə yağı 3 x.q duru yağ 50 q qoz ləpəsi 1 ədəd kök 2 diş sarımsaq 2 baş soğan Duz İstiot Hazırlanma
.Toyuq əti ilə pendirli blinçik.
(25 ədəd bilinçik üçün) Ərzaqlar: 25 ədəd hazır blinçik 300 q toyuğun döş əti 100 q pendir 1 baş soğan 3 x.q yağ Duz İstiot Hazırlanması: Bl
.Blinçik 4
(35 ədəd bilinçik üçün) Ərzaqlar: 3 st süd 3 ədəd yumurta 2 st un 1 x.q şəkər tozu 2 x.q duru yağ 1 ç.q duz Bişirmək üçün əlavə 5-6 x.q duru
.Pendir içlikli yumurta
Ərzaqlar: 4 ədəd yumurta 50q pendir 2 x.q mayonez 4-5 ədəd qoz ləpəsi 1 diş sarımsaq Nar dənəsi Cəfəri Hazırlanması Yumurtanı suda bişiri
.Blinçik 3
Ərzaqlar: (30 ədəd bilinçik üçün) 2,5 st süd 3 ədəd yumurta 1,5 st un 2 x.q şəkər tozu 2 x.q duru yağ 1 ç.q duz Bişirmək üçün əlavə 5-6 x.q du
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz


Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.