Paxla paştet



Ərzaqlar:



1 st quru paxla

50 q kərə yağı

1/2 st qoz ləpəsi

2 baş soğan

Duz

Istiot


Hazırlanması:

Paxlanı bişirməmişdən qabaq 1-2 saat suda saxlayırıq. Sonra suda tam hazır olana qədər bişiririk.



Soyuduqdan sonra ət çəkən maşından keçiririk.



Soğanı doğrayıb duz töküb yağda qızılı rəngdə olana qədər qızardırıq.







Qızardılmış soğanı da ət maşınından keçiririk.

Qoz ləpəsini ya bıçaqla doğrayırıq ya da sürtgəcin böyük gözündən keçiririk.



Bütün ərzaqları duz istiot töküb qarışdırırıq.





Kağız sərib qarışığı rulon kimi duzəldib bükürük.





Hazır paştet bir necə saat soyuducuda qalıb donmalıdır.



 Nuş olsun!

OXŞAR YAZILAR
.İçi doldurulmuş yumurta
Ərzaqlar: 4 ədəd yumurta 0,5 ç.q xardal 100 q feta pendiri 1 diş sarımsaq 1 ədəd tər xiyar Balaca dəstə cəfəri Balaca dəstə şüyüd Hazırlanma
.Qozlu toyuq ruleti
Ərzaqlar: 350 q toyuğun döş əti 100 q kərə yağı 3 x.q duru yağ 50 q qoz ləpəsi 1 ədəd kök 2 diş sarımsaq 2 baş soğan Duz İstiot Hazırlanma
.Toyuq əti ilə pendirli blinçik.
(25 ədəd bilinçik üçün) Ərzaqlar: 25 ədəd hazır blinçik 300 q toyuğun döş əti 100 q pendir 1 baş soğan 3 x.q yağ Duz İstiot Hazırlanması: Bl
.Blinçik 4
(35 ədəd bilinçik üçün) Ərzaqlar: 3 st süd 3 ədəd yumurta 2 st un 1 x.q şəkər tozu 2 x.q duru yağ 1 ç.q duz Bişirmək üçün əlavə 5-6 x.q duru
.Pendir içlikli yumurta
Ərzaqlar: 4 ədəd yumurta 50q pendir 2 x.q mayonez 4-5 ədəd qoz ləpəsi 1 diş sarımsaq Nar dənəsi Cəfəri Hazırlanması Yumurtanı suda bişiri
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz


Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.