Kələfir



Ərzaqlar:



1,5 kq böyük tikələrə bölünmüş qoyun əti

4 ədəd baş soğan

Duz


Hazırlanması:

Əti yuyub üzünə çıxana qədər su töküb bişməyə qoyuruq.



Qaynamağa başlayanda kəfini yığırıq. Ət bişməyə az qalmış sudan çıxardırıq.



Soğanın qabığını soyub yuyub doğrayırıq.



Qazana soğanı əti və ətin suyundan əlavə edib duz töküb bişməyə qoyuruq. Arada qarışdırırıq.



Suyu az qalanda yeməyimiz hazır olacaq. Bu yemək kartof ilə də süfrəyə verilir. Onda kartof ətin suyunda ayrıca bişirilir.



Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Yumşaq ət kotleti
Ərzaqlar: 500 q çəkilmiş ət 1 ədəd baş soğan 4 x.q suxarı ½ st su 2 x.q duru yağ 1/3 limon suyu Duz İstiot Ç.q ucunda sarıkök 1 ç.q nan
.Toyuq kotleti
Ərzaqlar: 500 q toyuğun döş əti 100 qr quyruq 1 ədəd baş soğan 3 x.q suxarı 1/3 st su 1 x.q duru yağ Ç.q ucunda sarıkök Duz İstiot Qızartma
.Kiyev kotleti 2
Ərzaqlar: 600 q toyuğun döş əti 100 q kərə yağı Duz İstiot 2 ədəd yumurta 5-6 x.q un 8-9 x.q suxarı Qızartmağa duru yağ Hazırlanması:
.Qovurmalı əriştə plovu
Ərzaqlar: 500 q xırda doğranmış quzu əti 100-150 q quyruq 2 ədəd yuxanın əriştəsi 3 st düyü 4 ədəd baş soğan 4 x.q əridilmiş kərə yağı Duz İst
.Tənbəl mantısı
Ərzaqlar: (4 nəfər üçün) Xəmir üçün: 3 st un 1 st su 1 ədəd yumurta 1 ç.q duz Yuxaları yaymaq üçün əlavə un İçlik üçün: 250 q çəkilmiş ət
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Guler (01 iyul 2015 01:51)
Bir nov buglamaya benzedirem
Reseptaz (21 avqust 2014 01:49)
Çox sağ olun.
Elnare (17 fevral 2014 15:24)
gox gozel dadli metbexmiz var. Nus olsun

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.