Feyxoa mürəbbəsi



Ərzaqlar:



1 kq feyxoa

1,5 kq şəkər tozu


Hazırlanması:

Feyxoanı təmizləyib yuyuruq. Suyu süzülür.



Sonra feyxoanı ət çəkən maşından keçiririk.



Ət maşından keçirilmiş feyxoaya şəkər tozunu əlavə edib yaxşı qarışdırırıq.

Şəkər tozu tamam əriyəndə mürəbbə hazırdı. Bu mürəbbəni gün ərzində cox qarışdırmaq lazımdır ki, şəkər tozu tamam ərisin. Adətən şəkər tozu 2 günə əriyir. Tam əridikdən sonra mürəbbəni bankalara yığıb soyuducunun aşağı gözündə saxlayırıq.

Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Heyva mürəbbəsi
Ərzaqlar: 1 kq heyva 1 kq şəkər tozu 1,5 st su Hazırlanması: Heyvanı təmizləyib yuyub doğrayırıq. Doğranmış heyvalarıtəmiz yuyub üstünə qay
.Gilas mürəbbəsi
Ərzaqlar: 1 kq gilas 1 kq şəkər tozu 1 st su Hazırlanması: Gilası yuyub təmizləyirik. Su ilə şəkər tozunu qarışdırıb qazın üstünə qo
.Şabalıdın təmizlənməsi
Şabalıdın təmizlənməsinin ən asand üsulu belədir: Şabalıdın baş tərəfindən aşağı doğru və altını da bıçaqla kəsirik. Burda diqqət etmək lazımdır ki, qabı
.Duzlu suda xiyar tutması
Ərzaqlar: Xiyar Acı bibər Sarımsaq Duz Kərəviz(quru ya da təzə) Şüyüd (şüyüd başı ya da təzə) Hazırlanması: Xiyarları yuyub tə
.Dondurulmuş moruq
Moruğu təmizləyib şəkildəki kimi ağzı yaxşı örtülən qablara yığıb soyuducunun buzxanasında saxlaya bilərsiniz. Belə saxlanılmış moruqdan içkilərdə və şir
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Reseptaz (27 fevral 2014 22:48)
nush
xanim (27 fevral 2014 14:43)
yegane bisirilmiyen murebbe
Reseptaz (22 noyabr 2013 09:14)
yasemin xanim, reseptdki olculere gore edibsinizse narahat olmayin ..
mehemmmed (21 noyabr 2013 18:58)
mende xoslayiram c vitamini yodu coxdu
Yasemin Bayramova (21 noyabr 2013 16:00)
men bu gün hazirlayiram amma çox durudur bilmirem qatilacaqmi
Reseptaz (03 noyabr 2013 20:50)
beli qoz lepesi de elave ede bilersiniz, ele de yaxsi olur..
jale (02 noyabr 2013 12:12)
choox gozeldir
ilknur (01 noyabr 2013 22:32)
salam.men de feyxoa murebbesi hazirladim.cox gozel olur.10=15 eded iri dogranmis qoz lepesi de elave edende de gozel olur
Reseptaz (26 oktyabr 2013 23:08)
tesekkurler
zema (25 oktyabr 2013 20:49)
cox sag olun ki bele meslehetler yazirsiniz
zema (25 oktyabr 2013 20:49)
cox sag olun ki bele meslehetler yazirsiniz
zema (25 oktyabr 2013 20:49)
cox sag olun ki bele meslehetler yazirsiniz
zema (25 oktyabr 2013 20:49)
cox sag olun ki bele meslehetler yazirsiniz
zema (25 oktyabr 2013 20:49)
cox sag olun ki bele meslehetler yazirsiniz
zema (25 oktyabr 2013 20:49)
cox sag olun ki bele meslehetler yazirsiniz
zema (25 oktyabr 2013 20:49)
cox sag olun ki bele meslehetler yazirsiniz
zema (25 oktyabr 2013 20:49)
cox sag olun ki bele meslehetler yazirsiniz
zema (25 oktyabr 2013 20:49)
cox sag olun ki bele meslehetler yazirsiniz
zema (25 oktyabr 2013 20:49)
cox sag olun ki bele meslehetler yazirsiniz
zema (25 oktyabr 2013 20:49)
cox sag olun ki bele meslehetler yazirsiniz



Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.