Falda



Ərzaqlar:



1 st buğda nişastası

2/3 st şəkər tozu

4 st süd

2/3 st su

2 x.q gülab


Hazırlanması:

Südü qazana töküb istidirik.



Soyuq qaynamış su ilə nişastanı yaxşı qarışdırırıq.



Qazın üstündə qazanda qaynayan südə su ilə nişasta qarışığını tökə-tökə tez-tez qarışdırırıq ki topaclanmasın.



Sonra şəkər tozunu əlavə edirik. Kütlə qatılaşacaq. Qatılaşanda da 5-10 dəqiqə bişirib götürürük.Hazır olmağa az qalmış gülabı tökürük.2-3 dəqiqə də qarışdırıb götürürük.



İsti-isti balaca kasalara tökürük. Faldanı həm isti həm də soyuq yeyə bilərsiniz.



Nuş olsun!

OXŞAR YAZILAR
.İçi doldurulmuş yumurta
Ərzaqlar: 4 ədəd yumurta 0,5 ç.q xardal 100 q feta pendiri 1 diş sarımsaq 1 ədəd tər xiyar Balaca dəstə cəfəri Balaca dəstə şüyüd Hazırlanma
.Qozlu toyuq ruleti
Ərzaqlar: 350 q toyuğun döş əti 100 q kərə yağı 3 x.q duru yağ 50 q qoz ləpəsi 1 ədəd kök 2 diş sarımsaq 2 baş soğan Duz İstiot Hazırlanma
.Toyuq əti ilə pendirli blinçik.
(25 ədəd bilinçik üçün) Ərzaqlar: 25 ədəd hazır blinçik 300 q toyuğun döş əti 100 q pendir 1 baş soğan 3 x.q yağ Duz İstiot Hazırlanması: Bl
.Blinçik 4
(35 ədəd bilinçik üçün) Ərzaqlar: 3 st süd 3 ədəd yumurta 2 st un 1 x.q şəkər tozu 2 x.q duru yağ 1 ç.q duz Bişirmək üçün əlavə 5-6 x.q duru
.Pendir içlikli yumurta
Ərzaqlar: 4 ədəd yumurta 50q pendir 2 x.q mayonez 4-5 ədəd qoz ləpəsi 1 diş sarımsaq Nar dənəsi Cəfəri Hazırlanması Yumurtanı suda bişiri
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz


Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.