Döyməc-2



Ərzaqlar:



300 q alça

300 q albalı (vişnə)

200 q gilas

2-3 ədəd ərik

1 balaca dəstə reyhan

1 diş sarımsaq

Duz


Hazırlanması:

Bütün meyvələri, reyhanı və sarımsağı təmizləyib yuyuruq.



Gilas ilə albalını tumundan təmizləyib sonra əzirik.



Əriyi və alçanı tumundan təmizləyib əzirik ya da blenderdən keçiririk. (Blenderdən keçirdikdə xırdalanan kimi götürürük ki, çox su kimi olmasın) (Bütün meyvələri daş ilə və ya həvəngdəstədə də əzə bilərsiniz.)

Əzilmiş meyvələri bir qaba töküb üstünə reyhanı xırda doğrayırıq və sarımsağı əzib tökürük.




Yaxşı qarışdırdıqdan sonra adi halda da yeyə bilərsiniz ya da kababların və bəzi quru yeməklərin yanında da yeyə bilərsiniz.



Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Asan Sezar salatı
(4 nəfərlik) Ərzaqlar: 500 q toyuğun döş əti 100 q pendir 2 ədəd kahı 1/2 (yarım) çörək 1 diş sarımsaq 3 x.q zeytun yağı Duz İstiot Sosu üç
.Ananaslı toyuq salatı 2
Ərzaqlar: 5 ədəd konserv olunmuş ananas halqası 100 q pendir 200 q toyuğun döş əti 50 q qoz ləpəsi 4-5 x.q mayonez Duz Balaca dəstə şüyüd 1 əd
.Paytaxt salatından yolka
Ərzaqlar: 200 q ət 3 ədəd kartof 3 ədəd yumurta 2 ədəd kök (orta ölçülü) 2 ədəd tər xiyar(orta ölçülü) 2 ədəd turşu xiyar(orta ölçülü) 200 q gö
.Toyuqlu bibər salatı
Ərzaqlar: 3 ədəd rəngli bibər 2 ədəd təzə xiyar 1 ədəd toyuğun döş əti 1 ədəd kök Balaca dəstə şüyüd Duz İstiot Mayonez Hazırlanması: Tə
.Bibər salatı
Ərzaqlar: 3 ədəd rəngli bibər 1 ədəd toyuğun döş əti 1 ədəd kök Balaca dəstə cəfəri Duz İstiot 4-5 x.q duru yağ (zeytun yağı) Hazırlanması:
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Reseptaz (20 avqust 2014 19:34)
İstəyinizi nəzərə alacağıq.Təşəkkürlər.
fatima (02 iyul 2014 10:12)
salammmmmmmmmmmmmmm
Nermine (01 iyul 2014 23:20)
Salam.Zehmet olmasa doymecin gisa(bankaya) baglanmasini yazardiz.

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.