Buğda qorğası



Ərzaqlar:



1 st buğda


Hazırlanması:

Buğdanı təmizləyib yuyuruq.



Buğdanı sudan çıxarıb dəsmalın üstünə səririk suyu çəkilir.



Suyu çəkildikdən sonra qazın üstündə tavanı qızdırıb buğdanı tökürük.



Vam odun üstündə taxta qaşıqla dayanmadan qarışdırırıq.



Təqribən 20-30 dəqiqəyə qovrulacaqdır.



Artıq qorğamız hazırdı.



Nuş olsun.


OXŞAR YAZILAR
.Bütöv ərik mürəbbəsi
Ərzaqlar: 2 kq ərik (tumu çıxarılmış) 2 st su 2 kq şəkər tozu Hazırlanması: Əriyi yuyub içindən tumunu çıxardırıq. Mən çəyirdəyini limon götürən
.Ağ gilas mürəbbəsi
Ərzaqlar: 3 kq Ağ gilas 3 kq şəkər tozu 2 st su Hazırlanması: Gilası yuyub tumunu çıxardırıq. Tumunu çıxardıb su dolu bir qazana yığırıq. Q
.Maskarpon pendiri ilə qaymaqlı krem
Ərzaqlar: 500 q qaymaq 33 faizli 250 q maskarpon pendiri 8 x.q şəkər pudrası 1 paket vanil Hazırlanması: Qaymağı bərkiyənədək çalırıq. Üstün
.Qaymaqlı krem 3
Ərzaqlar: 500 q qaymaq 33 faizli 8 x.q şəkər pudrası 1 paket vanil Hazırlanması: Qaymağı bərkiyənədək çalırıq. Üstünə şəkər pudrasını və vani
.Kakaolu krem 2
Ərzaqlar: 3 x.q kakao 200 q kərə yağı 1 qutu qatılaşdırılmış süd 1 paket vanil Hazırlanması: Yağı ağaranadək mikserlə çalırıq. Sonra qatı
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Reseptaz (13 mart 2015 21:26)
Bizdə belə deyirlər. Təşəkkürlər.
Rəsmiyə (12 mart 2015 11:35)
Salam. Adını BUĞDA QOVURĞASI (qovurmaq sözündən) yazmalı idiniz.

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.