Buğda qorğası



Ərzaqlar:



1 st buğda


Hazırlanması:

Buğdanı təmizləyib yuyuruq.



Buğdanı sudan çıxarıb dəsmalın üstünə səririk suyu çəkilir.



Suyu çəkildikdən sonra qazın üstündə tavanı qızdırıb buğdanı tökürük.



Vam odun üstündə taxta qaşıqla dayanmadan qarışdırırıq.



Təqribən 20-30 dəqiqəyə qovrulacaqdır.



Artıq qorğamız hazırdı.



Nuş olsun.


OXŞAR YAZILAR
.Kakaolu krem 2
Ərzaqlar: 3 x.q kakao 200 q kərə yağı 1 qutu qatılaşdırılmış süd 1 paket vanil Hazırlanması: Yağı ağaranadək mikserlə çalırıq. Sonra qatı
.Od Çərşənbəsi
Boz ayda qeyd edilən ikinci çərşənbə - Od çərşənbəsidir. Azərbaycanlıların qədim bayramlarından biri olan Novruz yaradılışın mərhələlərini əks etdirən dörd
.Qaymaqlı krem 2
Ərzaqlar: 500 q qaymaq (33%-li) 4 x.q şəkər pudrası 1 paket vanil Hazırlanması: Qaymağı qaba töküb mikserlə qatı olanadək çalırıq. Sonra van
.Xamalı biskvit
Ərzaqlar: 200 q xama 6 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 1 st un 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu Zövqə görə xəmirə limon qabığı tökə bilərsiniz.
.Bulka xəmiri
Ərzaqlar: (35-40 bulka alınır) 200 qr kərə yağı 2,5 st süd 3 ədəd yumurta(2 sarısı üzünə) 3/4 st şəkər tozu 3/4 ç.q duz 1 paket tez maya1 paket
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Reseptaz (13 mart 2015 21:26)
Bizdə belə deyirlər. Təşəkkürlər.
Rəsmiyə (12 mart 2015 11:35)
Salam. Adını BUĞDA QOVURĞASI (qovurmaq sözündən) yazmalı idiniz.

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.