Bibər qəlyanaltısı



Ərzaqlar:

100-150 q feta pendiri

3 ədəd şirin bibər

3 ədəd yumurta

1 diş sarımsaq

1 balaca dəstə şüyüd

Bəzək üçün zeytun


Hazırlanması:

Yumurtanı suda bərk bişirib soyudub qabığını soyuruq.

Bibərin yuyub başını kəsib içini təmizləyirik.



Şüyüdü təmizləyib yuyub xırda doğrayırıq.

Sarımsağın qabığını soyub yuyub sarımsaq əzənlə əzirik.

Pendir, sarımsaq və şüyüdü qarışdırırıq.



Bibərin içinə pendir qarışığı yığıb yumurtanı yerləşdiririk.

Hazırladıqdan sonra halqa dilim kəsirik.



Zeytunla zövqə görə bəzəyib süfrəyə veririk.



Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.İçi doldurulmuş yumurta
Ərzaqlar: 4 ədəd yumurta 0,5 ç.q xardal 100 q feta pendiri 1 diş sarımsaq 1 ədəd tər xiyar Balaca dəstə cəfəri Balaca dəstə şüyüd Hazırlanma
.Qozlu toyuq ruleti
Ərzaqlar: 350 q toyuğun döş əti 100 q kərə yağı 3 x.q duru yağ 50 q qoz ləpəsi 1 ədəd kök 2 diş sarımsaq 2 baş soğan Duz İstiot Hazırlanma
.Toyuq əti ilə pendirli blinçik.
(25 ədəd bilinçik üçün) Ərzaqlar: 25 ədəd hazır blinçik 300 q toyuğun döş əti 100 q pendir 1 baş soğan 3 x.q yağ Duz İstiot Hazırlanması: Bl
.Blinçik 4
(35 ədəd bilinçik üçün) Ərzaqlar: 3 st süd 3 ədəd yumurta 2 st un 1 x.q şəkər tozu 2 x.q duru yağ 1 ç.q duz Bişirmək üçün əlavə 5-6 x.q duru
.Pendir içlikli yumurta
Ərzaqlar: 4 ədəd yumurta 50q pendir 2 x.q mayonez 4-5 ədəd qoz ləpəsi 1 diş sarımsaq Nar dənəsi Cəfəri Hazırlanması Yumurtanı suda bişiri
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz


Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.