Alma cemli piroq



Ərzaqlar:



2 ədəd yumurta

3 st un

200 q kərə yağı

1 st şəkər tozu

1/2 paket vanil (5 q)

1 paket qabartma tozu (10q)

200-250 q alma çemi

Zövrə görə içinə tökmək üçün:

Qoz ləpəsi

Zövqə görə üstü üçün: şəkər kirşanı


Hazırlanması:

Yağı əridirik.



Yağ ilıq olanda şəkər tozunu əlavə edib qaşıqla qarışdırırıq.



Yumurtanı əlavə edib qaşıqla qarışdırırıq.



Vanili və qabartma tozunu töküb qaşıqla qarışdırırıq.



Unu əlavə edib qarışdırıb sonra əlimiz ilə yumşaq xəmir düzəldirik.



Xəmirin 1/3 hissəsini soyuducunun buzxanasında 1 saat saxlayırıq.



Qalan xəmiri qaba yayırıq. (Qabın diametri 26 sm)



Cemi yayırıq. Zövqə görə istəsəniz üstünə qoz doğrayıb tökə bilərsiniz.



Soyuducudan xəmiri cıxardıb sürtgəcin böyük gözündən kecirib üstünə səpirik.



200 dərəcədə qızdırılmış sobada 25 dəqiqəyə bişiririk.



Piroq soyuduqdan sonra kəsib süfrəyə verə bilərsiniz. Zövqə görə üstünə şəkər kirşanı səpə bilərsiniz.



Nuş olsun!


OXŞAR YAZILAR
.Mühalləbili güllac
Ərzaqlar: 6 ədəd güllac yarpağı 4 st süd 1 st şəkər tozu 1/3 st gül suyu Arası və üstü üçün: Kakos, qoz ləpəsi ya da fıstıq Üzünü bəzəmək ü
.Qaymaqlı güllac
Ərzaqlar: 6 ədəd güllüc yarpağı 4 st süd 1 st şəkər tozu 1/3 st gül suyu 200 q qaymaq Fıstıq və albalı Hazırlanması: Südü qaynadıb ocaqdan g
.Pankek
Ərzaqlar: 3 st un 2 ədəd yumurta 2,5 st süd 3 x.q duru yağ 3 x.q şəkər tozu 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu 1 çimdik duz Qızartmaq üçün əla
.Kəsmikli krem ilə biskvit tortu
Ərzaqlar: Biskvit üçün: 10 ədəd yumurta 2 st şəkər tozu 8 x.q dolu un 8 x.q nişasta 2 paket qabartma tozu 1 ədəd limononun qabığı Yuxarıdakı ər
.Kəsmikli biskvit ilə rulet
Ərzaqlar: Biskvit üçün: 200 q kəsmik 3 ədəd yumurta 1/2 st şəkər tozu 4 x.q un 4 x.q nişasta 1 paket qabartma tozu 1/2 paket vanil Krem üçün:
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Gunel (02 iyul 2015 18:27)
Reseptlerle tanis olmaq istyrem
Reseptaz (26 fevral 2015 22:03)
Hamınıza təşəkkür edirəm. Çox sağ olun. Nuş olsun. Şəkildə gördütünüz cemdi. Sadəcə olaraq rəngi tündür.
KleSar (25 fevral 2015 17:52)
Salamm.axrdan 4cu weklde qaranlq qalan meqam varmenim ucun zehmet olmazsa aydnlq getrsez xoww olardi orda tabagdaki 1ci layn ortasndaki cemdi ya nedi?ama rengi ceme de oxwamr... Elnize saglq gozel gornuwu de var
KleSar (25 fevral 2015 17:49)
Smsm geetmirr:-(
Ateş (25 fevral 2015 14:14)
Öncelikle size tessekurler ederim.Ben bunu yaptim ve harika oldu
Damla (25 fevral 2015 14:12)
Saolun
Naiq (25 fevral 2015 14:10)
Çox sağolun.Bizə belə bir tarifi verdiyiniz üçün.Sizə də nuş olsun.
Reseptaz (05 fevral 2015 20:02)
Nuş olsun.
reqsane (31 yanvar 2015 14:52)
Cox beyandim allarinize saqliq
reqsane (31 yanvar 2015 14:51)
Mande bisirdim ve beyendim cox saqolun.
Reseptaz (29 dekabr 2014 23:35)
Nuş olsun.
ayka (25 dekabr 2014 20:04)
mende bisirdim cox ela alindi tesekkurler
Reseptaz (12 noyabr 2014 21:25)
Çox sağ olun.Təşəkkürlər.
Məhsəti (08 noyabr 2014 01:34)
Salam men çox beyendim , siz möhteşemsinizz
Reseptaz (13 sentyabr 2014 08:26)
Nuş olsun.
elanora (08 sentyabr 2014 19:12)
Indi eledim cox dadlidi,hami dedi xamasiz piroq olmaz ama men etdim.cox xowuma geldi
Reseptaz (07 fevral 2014 20:38)
nush olsun.
Firuza (06 fevral 2014 22:59)
Size coxx tewekkur edirem. Men bunu sizden oyrendim ve defelerle etmishem. Her kesde coxx beyenib. Coxx dadli piroqdu. Bir daha tewkkurler
Farida (17 yanvar 2014 16:10)
mən bu piroqu nə qər vaxt idi axtarırdım. təşəkkür resept.az
Reseptaz (16 dekabr 2013 09:29)
salam, 1 saat sonra edirik..


Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.