Alma cemli piroq



Ərzaqlar:



2 ədəd yumurta

3 st un

200 q kərə yağı

1 st şəkər tozu

1/2 paket vanil (5 q)

1 paket qabartma tozu (10q)

200-250 q alma çemi

Zövrə görə içinə tökmək üçün:

Qoz ləpəsi

Zövqə görə üstü üçün: şəkər kirşanı


Hazırlanması:

Yağı əridirik.



Yağ ilıq olanda şəkər tozunu əlavə edib qaşıqla qarışdırırıq.



Yumurtanı əlavə edib qaşıqla qarışdırırıq.



Vanili və qabartma tozunu töküb qaşıqla qarışdırırıq.



Unu əlavə edib qarışdırıb sonra əlimiz ilə yumşaq xəmir düzəldirik.



Xəmirin 1/3 hissəsini soyuducunun buzxanasında 1 saat saxlayırıq.



Qalan xəmiri qaba yayırıq. (Qabın diametri 26 sm)



Cemi yayırıq. Zövqə görə istəsəniz üstünə qoz doğrayıb tökə bilərsiniz.



Soyuducudan xəmiri cıxardıb sürtgəcin böyük gözündən kecirib üstünə səpirik.



200 dərəcədə qızdırılmış sobada 25 dəqiqəyə bişiririk.



Piroq soyuduqdan sonra kəsib süfrəyə verə bilərsiniz. Zövqə görə üstünə şəkər kirşanı səpə bilərsiniz.



Nuş olsun!

OXŞAR YAZILAR
.Qaymaqlı krem ilə ekler
Ərzaqlar: 100 q kərə yağı 1 st süd 1 st un Bir çimdik duz 4 ədəd yumurta Krem üçün: 500 q qaymaq (33%-li) 4 x.q şəkər pudrası 1 paket van
.Xamalı keks
Ərzaqlar: 4 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 200 qr. xama 200 qr. kərə yağı 2 st. un 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu Hazırlanması: Şəkər
.Kəsmə kətə
Ərzaqlar: Xəmir üçün: 200 q kərə yağı 2 ədəd yumurta (birinin sarısı üzü üçün) 1 st əkər tozu 1 st qatıq 1 paket qabartma tozu 1 paket vanil Apara
.Kokoslu tart
Ərzaqlar: 2 ədəd yumurta 1/2 st şəkər tozu 1/2 st süd 1/2st duru yağ 1 st un 2 x.q kakao 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu 1 ədəd portağalı
.Maskarpon pendiri ilə qaymaqlı kremli tort
Ərzaqlar: Biskvit üçün: 200 q xama 6 ədəd yumurta 1 st şəkər tozu 1 st un 1 paket vanil 1 paket qabartma tozu Zövqə görə xəmirə limon qabığ
Şərh yaz
Adınız:
Email: saytda görsənməyəcək
Mətn
Kod gizli kod Yenilə
Kodu yaz

Şərhlər
Reseptaz (02 iyun 2016 09:20)
Nuş olsun.
Aylin (01 iyun 2016 14:47)
Men bunu ciyelek cemi ile eledim, cox dadli alindi,cox saq olun. Ama Bahar xanimin dediyi kimi unu bir az artiq aparir
Aylin (01 iyun 2016 14:47)
Men bunu ciyelek cemi ile eledim, cox dadli alindi,cox saq olun. Ama Bahar xanimin dediyi kimi unu bir az artiq aparir
Reseptaz (14 may 2016 13:41)
salam. nus olsun. tamamile haqlisiniz, istifade edilen undan asilidir.
Bahar (13 may 2016 23:35)
Bir defe haziladim ele gozel alindi ki basqa butun piroq reseptlerini silib birce bunu saxlamisam. Sadece bir sey var ki unu reseptde gosterildiyinden bir az artiq aparir
Reseptaz (18 fevral 2016 10:05)
nus olsun, cox sag olun
Aynur (18 fevral 2016 00:36)
Ela alindi.Sinaqdan kecirdiyim reseptleriniz hemise yaxshi alinib.
Gunel (08 fevral 2016 15:52)
Cox gozel reseptdi
Reseptaz (16 yanvar 2016 10:07)
nus olsun
seadet (15 yanvar 2016 20:42)
Hazırladım. Ela alındı. Teşekkürler
Reseptaz (15 yanvar 2016 09:30)
siz de sag olun, nus olsun
fidan (15 yanvar 2016 00:05)
Hazirladim ve cox beyemdim cox sagolun)))
sndrella (13 sentyabr 2015 17:42)
kakaolu pudinq cox xouma geldi
ayse (13 sentyabr 2015 17:40)
uzr isteyirem cox gozeldir xosuma geldi ancaq...
ayse (13 sentyabr 2015 17:36)
beyendim ancaq....maqlanin daha maraqli seyler olsun
Gunel (02 iyul 2015 18:27)
Reseptlerle tanis olmaq istyrem
Reseptaz (26 fevral 2015 22:03)
Hamınıza təşəkkür edirəm. Çox sağ olun. Nuş olsun. Şəkildə gördütünüz cemdi. Sadəcə olaraq rəngi tündür.
KleSar (25 fevral 2015 17:52)
Salamm.axrdan 4cu weklde qaranlq qalan meqam varmenim ucun zehmet olmazsa aydnlq getrsez xoww olardi orda tabagdaki 1ci layn ortasndaki cemdi ya nedi?ama rengi ceme de oxwamr... Elnize saglq gozel gornuwu de var
KleSar (25 fevral 2015 17:49)
Smsm geetmirr:-(
Ateş (25 fevral 2015 14:14)
Öncelikle size tessekurler ederim.Ben bunu yaptim ve harika oldu
Damla (25 fevral 2015 14:12)
Saolun
Naiq (25 fevral 2015 14:10)
Çox sağolun.Bizə belə bir tarifi verdiyiniz üçün.Sizə də nuş olsun.
Reseptaz (05 fevral 2015 20:02)
Nuş olsun.
reqsane (31 yanvar 2015 14:52)
Cox beyandim allarinize saqliq
reqsane (31 yanvar 2015 14:51)
Mande bisirdim ve beyendim cox saqolun.
Reseptaz (29 dekabr 2014 23:35)
Nuş olsun.
ayka (25 dekabr 2014 20:04)
mende bisirdim cox ela alindi tesekkurler
Reseptaz (12 noyabr 2014 21:25)
Çox sağ olun.Təşəkkürlər.
Məhsəti (08 noyabr 2014 01:34)
Salam men çox beyendim , siz möhteşemsinizz
Reseptaz (13 sentyabr 2014 08:26)
Nuş olsun.
elanora (08 sentyabr 2014 19:12)
Indi eledim cox dadlidi,hami dedi xamasiz piroq olmaz ama men etdim.cox xowuma geldi
Reseptaz (07 fevral 2014 20:38)
nush olsun.
Firuza (06 fevral 2014 22:59)
Size coxx tewekkur edirem. Men bunu sizden oyrendim ve defelerle etmishem. Her kesde coxx beyenib. Coxx dadli piroqdu. Bir daha tewkkurler
Farida (17 yanvar 2014 16:10)
mən bu piroqu nə qər vaxt idi axtarırdım. təşəkkür resept.az
Reseptaz (16 dekabr 2013 09:29)
salam, 1 saat sonra edirik..
nata (13 dekabr 2013 15:41)
xemirin 3...1 hissesi soyuducuda qalarken yerde qalan xemiri ele o anda cemleyirik yoxsa onuda 1saatdan sonra qaba yigiriq?
Reseptaz (07 noyabr 2013 16:07)
tesekkurler
konul (07 noyabr 2013 15:51)
tesekkurler
Vusale Aliyeva (24 oktyabr 2013 13:48)
men cox beyendim bu ricepti saqolun

Bu saytdakı bütün reseptlər və üzərində resept.az logosu olan bütün şəkillər resept.az-a məxsusdur və heç bir halda izinsiz olaraq istifade edilə bilməz. Əlaqə üçün: reseptaz@yahoo.com adresinə müraciət edin.